reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nie to bym chciała wam podcinać skrzydła [emoji12] ale z brzuszkiem ciążowym tych kg może nie byc tak widać, ale po porodzie widać i to bardzo hehe mi tez sie nie wydawało, że te przybrane kg tak widać bardzo, miałam gigantyczny brzuch - a potem, po porodzie bardziej rzucała się w oczy dupa np. [emoji23]
ale tez szybko spadały te kg na szczęście

74703e3kkwoaumma.png

reklama
Kochana pamietaj ze zwieksza sie objetosc krwi +do tego wody płodowe i łożysko no i waga dziecka.Piersi tez swoje ważą.Jak dzieciątko pojawi sie na świecie bedzie tyle pracy ze zrzucimy na pewno szybko;) Ja sie zastanawiam tylko jak szybko brzuszek sie wchłania bo nie wchodze w zadne rzeczy letnie i bede chyba musiala do zimy w czarnych sukienkach chodzic...:p
Fizjoterapeutka na SR pokazywala ostatnio jak mozna zaczac cwiczyc. I to najlepiej 3 tyg po porodzie, bo w czasie pologu czyli tych pierwszych 6 tyg nasze miesnie brzucha sa najbardziej podatne na zmiany i mniejszym wysilkiem osiagnieny satysfakcjonujacy efekt. Wiec jak znajde gdzies rozpiske - bo maz ja mial i of kors nie wlozyl do teczki- to wstawie :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Nie to bym chciała wam podcinać skrzydła [emoji12] ale z brzuszkiem ciążowym tych kg może nie byc tak widać, ale po porodzie widać i to bardzo hehe mi tez sie nie wydawało, że te przybrane kg tak widać bardzo, miałam gigantyczny brzuch - a potem, po porodzie bardziej rzucała się w oczy dupa np. [emoji23]
ale tez szybko spadały te kg na szczęście

74703e3kkwoaumma.png
Ciiiii ;)
Dlatego pierwsze odwiedziny kolezanek z pracy beda po np 2 msc [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

Wrocilismy od moich rodzicow :) jakos wysiedzialam ale powiem Wam, w droge powrotna mala sie tak wypinala pupa ze az nieprzyjemnie i do tego uciskala pecherz. Moja siostra zaszalala w hm z ciuszkami, moja siostra cioteczna dala nam pare zabawek, mama sloiki z jedzenie ... zyc nie umierac ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Też tak starislimy się jeździć, ale ostatnio cała drogę nawet oka nie zmrużył więc trochę marudził, dobrze że dużo zabawek wzięłam. Rozważam kupno czegoś na czym mógłby Peppe pooglądać :)
Dlatego my tak zawsze staramy sie wycyrklowac zeby ta drzemka byla. Ogolnie w czasie dnia czesto zdarza mu sie nie spac, ale jak np mamy gdzies jechac to jest wczesniej pobudka tak zeby wlasnie np. o tej 13 jadac padl. Bez drzemki to ciezko, bo raz ze dziecku trudno tyle usiedziec niemal w bezruchu, a dwa ze nie lubie takiego ciaglego zabawiania [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry