reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
U nas bajki lecą na dobranoc, albo jak choruje. Ale na szczęście juz wie, ze maks 20 min i koniec. W domu zawsze jakos wytłumaczysz w przypadku histerii, w samochodzie nie zawsze będziesz miała naładowany sprzęt, a jazda z ryczącym i rozhisteryzowanym dzieckiem grozi hospitalizacją w wariatkowie. Dla wszystkich [emoji6]

U nas bajki lecą na dobranoc, albo jak choruje. Ale na szczęście juz wie, ze maks 20 min i koniec. W domu zawsze jakos wytłumaczysz w przypadku histerii, w samochodzie nie zawsze będziesz miała naładowany sprzęt, a jazda z ryczącym i rozhisteryzowanym dzieckiem grozi hospitalizacją w wariatkowie. Dla wszystkich [emoji6]
Chyba masz rację :)wtedy bym sama się w kaftanie im oddała :D

Ja taką dietę miałam 6 mcy po porodzie jak cholesterol skoczył i miałam kołatania. Jeszcze karmiłam +dieta i leciał kilogram tygodniowo w dół.
Uważam, że to jedyna rozsądna i zdrowa dieta dla każdego.
No i ja się z tym zgadzam chociaż powiem Ci szczerze że gdyby mi lekarz nie kazał to byłoby mi ciężko się samej zmobilizować do takiego zdrowego odżywiania [emoji12]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Ej dobra Chudzielce, jak ktoras wazy mniej niz 70 to proszę o wadze nie pisac ! bezczelne patyczaki [emoji23][emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja mam juz 69.9 czyli wychodzi na to ze przybralam juz prawie 11kg.A teraz po swietach to juz wogole mam wrazenie ze brzuszek zwiekszyl swa objetosc dwukrotnie:p Ale przez ostatnie 2-3tyg.waga stała w miejscu.Ja pewnie dobije do 15kg na + ale do mojego wzrostu to bedzie chyba prawidlowo.Znajomi i rodzina mowi ze nie widac tych 11kg wiec mam nadzieje ze wszystko pojdzie w dziecko ;)

Ja mam juz 69.9 czyli wychodzi na to ze przybralam juz prawie 11kg.A teraz po swietach to juz wogole mam wrazenie ze brzuszek zwiekszyl swa objetosc dwukrotnie:p Ale przez ostatnie 2-3tyg.waga stała w miejscu.Ja pewnie dobije do 15kg na + ale do mojego wzrostu to bedzie chyba prawidlowo.Znajomi i rodzina mowi ze nie widac tych 11kg wiec mam nadzieje ze wszystko pojdzie w dziecko ;)
U mnie tez kazdy mowi ze nie widac zebym duzo przytyla ale... waga mowi sama za siebie. Ja krytyczna jestem wobec siebie ale... no kurcze nie widze zeby mi dupsko uroslo czy uda. Moze faktycznie buzka troche pelniejsza ale tak to chyba wszystko w brzuch i w cycki idzie.

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
U mnie tez kazdy mowi ze nie widac zebym duzo przytyla ale... waga mowi sama za siebie. Ja krytyczna jestem wobec siebie ale... no kurcze nie widze zeby mi dupsko uroslo czy uda. Moze faktycznie buzka troche pelniejsza ale tak to chyba wszystko w brzuch i w cycki idzie.

p19u9jcg81ehxczt.png
Kochana pamietaj ze zwieksza sie objetosc krwi +do tego wody płodowe i łożysko no i waga dziecka.Piersi tez swoje ważą.Jak dzieciątko pojawi sie na świecie bedzie tyle pracy ze zrzucimy na pewno szybko;) Ja sie zastanawiam tylko jak szybko brzuszek sie wchłania bo nie wchodze w zadne rzeczy letnie i bede chyba musiala do zimy w czarnych sukienkach chodzic...:p

Do góry