reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Jagoda tez zwlekała a to nie ma co czekać. Trzymajcie się dziewczyny jak najdłużej i informujcie na bieżąco.

Jagoda a co lekarze mówią? Kroplowki nie pomagają?

mam tą pompe i nie mogą mi podać nic innego. Jpl mam nadzieję że ktoś się pokwapi i sprawdzi mi szyjke i rozwarcie. no bo jeśli to nie są skurcze porodowe to ***** dlaczego mnie boli. Proszę jeszcze chociaż 2 tyg w dwupaku. Jeszcze jest za malutki

w57vyx8dubspq12k.png

mam tą pompe i nie mogą mi podać nic innego. Jpl mam nadzieję że ktoś się pokwapi i sprawdzi mi szyjke i rozwarcie. no bo jeśli to nie są skurcze porodowe to ***** dlaczego mnie boli. Proszę jeszcze chociaż 2 tyg w dwupaku. Jeszcze jest za malutki

w57vyx8dubspq12k.png
Może warto poprosić kogoś żeby jednak cie zbadać. Walcz i swoje prawa bo w szpitalach bardzo często jak się nie odezwiesz to nic nie dostaniesz

w57vyx8dubspq12k.png
Dokladnie . Musisz powiedziec ze jest coraz gorzej . Bo inaczej cie oleja . Albo wcisnij guzik i powiedz poloznej ze ci gorzej. Wtedy lekarz zbada cie odrazu .

Powiedz, ze dawno nikt Ciebie nie badal i sie boisz o swoja szyjke bo Cie bardzo boli.. oni tal zlewaja czasem, ze trzeba sie samemu dopomniec...

U mnie sypie snieg[emoji52][emoji32]
1492354358-aaaaaa.jpeg

1492354368-aaaaaa.jpeg

Ja się boję że pojadę i mnie potraktuja zlecająco bo są święta.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz prawo jechac kiedy tylko czujesz niepokoj ! Od tego sa i za to placimy skladki i to nie male..jak zaczniesz rodzic to tez bedziesz czekala na dzien roboczy? Nie wolno sie bac.. oni sie nie patyczkuja to o my musimy byc silne.. wez nospe i magnez dodatkowy jak nie przejdzie bym jechala ani sie nie zastanawiala ktora godzina i jaki dzien

Ja się boję że pojadę i mnie potraktuja zlecająco bo są święta.

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mają prawa tak cię potraktować! Może mi łatwo mówić bo parę razy już w szpitalu byłam i naprawdę czasami trzeba się mocno upominać o swoje bo nie wszyscy przejmują się twoim zdrowiem. Owszem są lekarze i personel medyczny który się interesuje, ale są też tacy co idą do pracy, odbębnią swoje i maja resztę w dupie. Musimy same zadbać o siebie i swoje malenstwa

reklama
Do góry