reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

była przed chwilą moja położna. Ktg mam cały czas na 40%, a skurcze kilku sekundowe na 50- do nawet 78. Powiedziała że macica jest bardzo reaktywna i boją się dotknąć żeby przypadkiem nie pogorszyć. Nic więcej nie zrobią, nie mają nic mocniejszego niż pompa i mamy się nastawić że ona pomoże
EDIT: Przed chwilą był skurcz 100...

w57vyx8dubspq12k.png
Trzymam kciuki ! Wytrzymacie :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
wgl przyszedł polożnik ciamajda i wiecie co mi powiedział "ale proszę pani te leki które pani dostaje kosztują koło 3000 zł." A kogo to ***** obchodzi?!!!!! Ja zapłacę niech mi tylko pomogą!!! Ktg w 50 min zapisało 3 mniej wiecej regularne mocne skurcze w odstępie ok. 10-12 min. a on do mnie. " no widzi pani nic się nie dzieje. może to nie macica" A co ***** !!!! mam bóle z krzyża tak jak na okres

w57vyx8dubspq12k.png

Bellax ale te skurcze utrzymują się wysoko długo? W sensie na ktg masz skok do 78 i zaraz spadek czy piszą sie takie, że jest skok 78 i ciągła linia u góry i dopiero spadek?
No i może ci to Doda otuchy - ja miałam skurcze na 100% i to dłuuuugie w zapisie, oj męczyły mnie okropnie - a rozwarcie w ogóle nie postępowało.

74703e3kkwoaumma.png

wgl przyszedł polożnik ciamajda i wiecie co mi powiedział "ale proszę pani te leki które pani dostaje kosztują koło 3000 zł." A kogo to ***** obchodzi?!!!!! Ja zapłacę niech mi tylko pomogą!!! Ktg w 50 min zapisało 3 mniej wiecej regularne mocne skurcze w odstępie ok. 10-12 min. a on do mnie. " no widzi pani nic się nie dzieje. może to nie macica" A co ***** !!!! mam bóle z krzyża tak jak na okres

w57vyx8dubspq12k.png
Jest tam ktoś z tobą? Opierdalaj jeśli trzeba bo czasami tak trzeba. Skądś te skurcze muszą się brać!

Bellax ale te skurcze utrzymują się wysoko długo? W sensie na ktg masz skok do 78 i zaraz spadek czy piszą sie takie, że jest skok 78 i ciągła linia u góry i dopiero spadek?
No i może ci to Doda otuchy - ja miałam skurcze na 100% i to dłuuuugie w zapisie, oj męczyły mnie okropnie - a rozwarcie w ogóle nie postępowało.

74703e3kkwoaumma.png
jeden na 78, pozostałe dwa na 100. pierwszy wyglądał tak
1492362461-aaaaaa.jpeg

w57vyx8dubspq12k.png

w57vyx8dubspq12k.png
Co za jełop ! Opierdzielaj ich a jak nie Ty to Twoj facet lub rodzice ! Jak tak mozna. Slow brak...

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry