reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Nawet u noooog :( ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Lepiej zapytaj w swoim szpitalu. Wszędzie jest inaczej. Nawet zdarza się że różne położne z tego samego szpitala mówią inaczej. Można oszalec ;-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zastanawiam sie nad szlafrokiem,czy brac taki milusi ,ale taki duzo miejsca zajmuje,czy moze taki cienki zeby tylko sie okryc i nie paradowac w samej koszuli po hotelowych restauracjach .

Ja tez biorę dwie pary jedne tak a drugie pod prysznic bo nie będę się stresowala co moje dziecko robi jak ja sobie jeszcze kapciochy susze (tym bardziej że w szpitalu w którym będę rodziła dzieci są cały czas z matkami i położne nie zajmują się podczas kąpieli - twierdzą że w domu też będziemy musiały sobie jakoś poradzić). Poza tym jakoś dokładnie też szybko ich nie wysusze więc wolę dwie pary a nie zajmują one niewiadomo ile miejsca a na te 2-3 dni to zwykle najtańsze i później mogę spokojnie wyrzucić!

reklama
Do góry