reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

PS. Na szkole rodzenia położna wczoraj mówiła,żeby nic nie robić z napletkiem, nic nie odsuwać nic nie czyścić.
Zupełne przeciwieństwo tego co mówili 3 lata temu.
Ja i tak nic nie odsuwałam, bo jakoś mi się wydawało to zbyt ingerujące w jego intymność. No i miałam rację [emoji38]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
PS. Na szkole rodzenia położna wczoraj mówiła,żeby nic nie robić z napletkiem, nic nie odsuwać nic nie czyścić.
Zupełne przeciwieństwo tego co mówili 3 lata temu.
Ja i tak nic nie odsuwałam, bo jakoś mi się wydawało to zbyt ingerujące w jego intymność. No i miałam rację [emoji38]

Co chwila mówią coś innego, wiem że mój M. jak był mały to miał chirurgicznie zdejmowany napletek, ciekawe od czego to zależy ?

w57vyx8dubspq12k.png

Wezcie mi o alko nie mowcie..taki JD z lodem i cola [emoji2][emoji2][emoji2] omomom...

Ja spie glownie na prawym boku...na placach juz mnie boli jakby cala miednica?! Na brzuchu nie sypiam wiec nie tesknie [emoji12]

A ja napiłabym się jednej z moich nalewek. Truskawkowa albo z pigwy lub którąś z pozostałych. :laugh2:

Co do spania to tragedia sama nie wiem ile razy się budzę najgorzej miedzy 1-3, a śpi się najlepiej po 5 :-) :) sama nie wiem w jakiej pozycji ale najczęściej na prawym boku, czasami na plecach

ja pamiętam jak mój wtedy 4-5letni kuzyn łapał się za siusiaka i go pociągał co skutkowało tym że mu stawał. Ja się go pytam : Kacper co ty robisz ? A on do mnie : lubie jak stoi [emoji23][emoji23][emoji23].
Już sobie wyobrażam mojego Artka xd

w57vyx8dubspq12k.png

Normalne, małe dzieci się masturbuja na tyle na ile umieją. po prostu sprawia im to przyjemność. mi sporo zajęło żeby nauczyć młodego, ze może to robić żaden problem ale albo w lazience albo jak jest sam w swoim pokoju.

Co do napletka to co lekarz to opinia, później robi się stulejka i już jest dupa blada. :/ u Nas się w pewnym momencie okazało, ze właśnie nie chce sięodciagac bo za wąsko ale Mąż wytłumaczył Młodemu po męsku co ma robić i Mati już sam ogarnął temat- obeszło się bez chirurga

Ale właśnie pediatra sprawdza przy każdej wizycie czy ok. Jak jest problem to dopiero się działa. A jak nie ma problemu to nic nie robić. A wcześniej mówiono, ze przy każdym myciu odciągać.

reklama
No tak, tylko takie rzeczy są sprawdzane albo przy okazji szczepienia albo na bilansach. więc u Nas o ile na bilansie 4latka było ok, na szczepieniu pozniej tez,tak na bilansie 6latka okazało się, ze za wąsko. Mati nie choruje tyle, ze co kilka miesięcy jestem u pediatry. a skoro kazali nie ruszać to nie ruszalam a pozbiej suprise.

Do góry