reklama
Marciotek88
Fanka BB :)
Witam ;-)
Ja to też ciekawa jestem jak to będzie z chłopcem, w rodzinie same dziewuchy się rodziły zawsze.
Właśnie jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia ;-) było fajnie, ciekawie i śmiesznie zarazem :-)
Zobaczymy co dalej.
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja to też ciekawa jestem jak to będzie z chłopcem, w rodzinie same dziewuchy się rodziły zawsze.
Właśnie jestem po pierwszych zajęciach w szkole rodzenia ;-) było fajnie, ciekawie i śmiesznie zarazem :-)
Zobaczymy co dalej.
Sylwkaka
Nie nie nie nie przejsc potoczyc sie
A najlepiej jak ktoś zaniesie
U
użytkownik 168678
Gość
Idę na wesele pod koniec maja. Planowałam iść tylko na ślub, ale młodzi nas namowili. Z resztą to ostatnia impreza, na której pobawimy się z mężem we dwoje. Chciałbym się ładnie ubrać, ale pewnie pójdę w tym w co wejdę ;-)
Dziewczyny a jak dziecko silnie uciska na pęcherz to znaczy że jest główką do dołu? Wariacji idzie dostać, nie chodzić, nie jeździć a najlepiej na kibelku siedzieć. Ale dzisiaj odkryłam że jak zepnę mięśnie tam na dole to wytrzymam tylko nie wiem czy to bezpieczne bo i cały brzuch twardnieje ale jak się nie wysikam to Itak będzie spięty... Co o tym myślicie?
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Ja na to kwietniowe mam juz plandeke zakupionąIdę na wesele pod koniec maja. Planowałam iść tylko na ślub, ale młodzi nas namowili. Z resztą to ostatnia impreza, na której pobawimy się z mężem we dwoje. Chciałbym się ładnie ubrać, ale pewnie pójdę w tym w co wejdę ;-)
emkamat10
Proszę was moja sąsiadka bezdzietna jak się dowiedziała że drugi chłopak bedzie to do mojego męża wyskoczyła z tekstem ty to już nawet dziewczynki zrobić nie potrafisz :/ .
Niech odpowiada jak mój: " ze dziurawych nie robię"
Marciotek88
Niekoniecznie ma główkę na dole.Dziewczyny a jak dziecko silnie uciska na pęcherz to znaczy że jest główką do dołu? Wariacji idzie dostać, nie chodzić, nie jeździć a najlepiej na kibelku siedzieć. Ale dzisiaj odkryłam że jak zepnę mięśnie tam na dole to wytrzymam tylko nie wiem czy to bezpieczne bo i cały brzuch twardnieje ale jak się nie wysikam to Itak będzie spięty... Co o tym myślicie?
Mój szkrab nadal się nie odwrócił tzn nóżki na dole póki co a z pęcherzem to mam masakre. Jestem prawie uziemiona w domu bo ledwo chodzić mogę... :-/
reklama
No właśnie kurde też jestem udupiona już na całkiem, załamka.Niekoniecznie ma główkę na dole.
Mój szkrab nadal się nie odwrócił tzn nóżki na dole póki co a z pęcherzem to mam masakre. Jestem prawie uziemiona w domu bo ledwo chodzić mogę... :-/