reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

To ja mam to samo ---"oj,szkoda,że trzeci chłopak" --- no qwa .... .Ale wiesz co, nie rusza mnie już takie paplanie- my się bardzo cieszymy ,chłopaki moje szczęśliwe.jest oki ;)

Powiedz, że będziecie taką rodziną jak z rodzinki.pl ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Emkamat właśnie od początku mi wychodzą te (prawie )2tyg do tyłu. Wyliczyli na 16.06 to był wtedy 7tydz a wg OM 9 ;)

Ja byłam w 10 tygodniu według OM,a na USG wyszedł 9 i taki tydzień miałam wpisany w kartę,którą gin jednak założył dopiero w 13tygodniu.
Termin mam jednak z OM.
Tak w ogóle to moja ciąża rozwija się tak:
pierwszy wpis w kartę to 9 tc kiedy według OM był 10
drugi wpis w kartę to 12/13 tc kiedy był 13
później był 16/17 kiedy był 17
później 21 wtedy kiedy był 21,tak samo jak 25
a teraz wpis 29/30 kiedy był początek 29 tygodnia.
Nie wiem jak On to wpisuje ale z początku ciąża była tak jakby do tyłu a teraz do przodu
zobaczymy na następnej wizycie,muszę Go zapytać czy to znaczy,że ciąża rozwija się szybciej czy co bo już nie kumam tego

U mnie termin z om jest na 17.06 a z pierwszego usg na 20.06 i ten drugi mam w kartę wpisany. Niby nie dużo te 3 dni, ale zawsze coś.

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja mam wpisany z OM,bo niby jest granica błędu +/- 2 tygodnie i USG raz może pokazać tak a drugi raz tak . Chyba tak jak w moim przypadku :D moje dzidzi nigdy nie było w punkt z tygodniami ciąży ,więc muszę być na poród przygotowana już wcześniej

Enkamat...zmotywowałaś mnie Dziewczyno do ćwiczenia mięśni Kegla. Pomyslałam, że skoro w ciąży ćwiczę poślady, grzbiet i ręce to czemu Kegla mam zostawiać po porodzie. Dzięki [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Potratuje któraś numerem karty rossne, bo ja mam tylko trzy %?
U mnie strasznie leje od wczorajszego wieczora.

reklama
Dziewczyny... od pewnego czasu mam mega sucha skore. Wszedzie. Codziennie sie smaruje. Balsamem, oliwka. Moj brzuch jest suchy a teraz widze tez, ze mam suche rece... tragedia jakas :( co na to ? Moj ukochany nivea ktory zawsze pomagal teraz nie daje rady.

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry