reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

To ja mam to samo ---"oj,szkoda,że trzeci chłopak" --- no qwa .... .Ale wiesz co, nie rusza mnie już takie paplanie- my się bardzo cieszymy ,chłopaki moje szczęśliwe.jest oki ;)

Powiedz, że będziecie taką rodziną jak z rodzinki.pl ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Emkamat właśnie od początku mi wychodzą te (prawie )2tyg do tyłu. Wyliczyli na 16.06 to był wtedy 7tydz a wg OM 9 ;)

Ja byłam w 10 tygodniu według OM,a na USG wyszedł 9 i taki tydzień miałam wpisany w kartę,którą gin jednak założył dopiero w 13tygodniu.
Termin mam jednak z OM.
Tak w ogóle to moja ciąża rozwija się tak:
pierwszy wpis w kartę to 9 tc kiedy według OM był 10
drugi wpis w kartę to 12/13 tc kiedy był 13
później był 16/17 kiedy był 17
później 21 wtedy kiedy był 21,tak samo jak 25
a teraz wpis 29/30 kiedy był początek 29 tygodnia.
Nie wiem jak On to wpisuje ale z początku ciąża była tak jakby do tyłu a teraz do przodu
zobaczymy na następnej wizycie,muszę Go zapytać czy to znaczy,że ciąża rozwija się szybciej czy co bo już nie kumam tego

U mnie termin z om jest na 17.06 a z pierwszego usg na 20.06 i ten drugi mam w kartę wpisany. Niby nie dużo te 3 dni, ale zawsze coś.

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja mam wpisany z OM,bo niby jest granica błędu +/- 2 tygodnie i USG raz może pokazać tak a drugi raz tak . Chyba tak jak w moim przypadku :D moje dzidzi nigdy nie było w punkt z tygodniami ciąży ,więc muszę być na poród przygotowana już wcześniej

Enkamat...zmotywowałaś mnie Dziewczyno do ćwiczenia mięśni Kegla. Pomyslałam, że skoro w ciąży ćwiczę poślady, grzbiet i ręce to czemu Kegla mam zostawiać po porodzie. Dzięki [emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Potratuje któraś numerem karty rossne, bo ja mam tylko trzy %?
U mnie strasznie leje od wczorajszego wieczora.

reklama
Dziewczyny... od pewnego czasu mam mega sucha skore. Wszedzie. Codziennie sie smaruje. Balsamem, oliwka. Moj brzuch jest suchy a teraz widze tez, ze mam suche rece... tragedia jakas :( co na to ? Moj ukochany nivea ktory zawsze pomagal teraz nie daje rady.

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry