reklama
emkamat10
Fanka BB :)
Ale mnie wszyscy wkurzaja. Jak ktoś sie dowie, że będzie trzecia dziewczyna to robią takie głupie miny i mówią, że szkoda, że nie chłopak. I następny będzie chłopak. Nosz kur już nie wytrzymuje, co to kogo obchodzi.
Polecam moją odpowiedź ja "kolezance" jak mi zaczęła wmawiać, ze na pewbo się nie cieszę, ze drugi chłopak, ze tylko tak gadam no bo co mam zrobić jak "już jest" powiedziałam Jej, ze mnie rozszyfrowala i właśnie zamierzam zostawić Dawida w szpitalu i próbować dalej żeby była dziewucha
an93
To ja mam naniesione dwa,bo położna się pośpieszyła z wpisaniem i zawsze muszę to tłumaczyćNo to tak jak u mnie byłam na usg w 6 hbd a to był dopiero 4, tylko pecherzyk był. na kolejnym był już zarodek i wtedy ustalili termin w karcie ciąży nawet nie mam terminu z OM wpisanego
Seite
Hehe chyba spróbujePolecam moją odpowiedź ja "kolezance" jak mi zaczęła wmawiać, ze na pewbo się nie cieszę, ze drugi chłopak, ze tylko tak gadam no bo co mam zrobić jak "już jest" powiedziałam Jej, ze mnie rozszyfrowala i właśnie zamierzam zostawić Dawida w szpitalu i próbować dalej żeby była dziewucha
gaya11
Ale mnie wszyscy wkurzaja. Jak ktoś sie dowie, że będzie trzecia dziewczyna to robią takie głupie miny i mówią, że szkoda, że nie chłopak. I następny będzie chłopak. Nosz kur już nie wytrzymuje, co to kogo obchodzi.
To ja mam to samo ---"oj,szkoda,że trzeci chłopak" --- no qwa .... .Ale wiesz co, nie rusza mnie już takie paplanie- my się bardzo cieszymy ,chłopaki moje szczęśliwe.jest oki
Arya88
Spoko, ja mam jeszcze 3 siostry, to już w ogóle dramat [emoji23]
reklama
Arya88
To ja mam naniesione dwa,bo położna się pośpieszyła z wpisaniem i zawsze muszę to tłumaczyć
Oj ja też muszę tłumaczyć bo położna wpisała 17.06 przed wizytą, a lekarz przekreślił i jest 20.06 i zawsze pytają kto to zmienił