reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Zgadzam się ,przepływy są bardzo ważne. Nawet nie zdawałam sobie z tego sprawy, dopóki na usg genetycznym nie wyszły najlepsze. Tylko,że tego powinien lekarz dopilnować,a niestety nie wszyscy to robią..

Ale mnie wszyscy wkurzaja. Jak ktoś sie dowie, że będzie trzecia dziewczyna to robią takie głupie miny i mówią, że szkoda, że nie chłopak. I następny będzie chłopak. Nosz kur już nie wytrzymuje, co to kogo obchodzi.

Polecam moją odpowiedź :D ja "kolezance" jak mi zaczęła wmawiać, ze na pewbo się nie cieszę, ze drugi chłopak, ze tylko tak gadam no bo co mam zrobić jak "już jest" powiedziałam Jej, ze mnie rozszyfrowala i właśnie zamierzam zostawić Dawida w szpitalu i próbować dalej żeby była dziewucha :D

No to tak jak u mnie :) byłam na usg w 6 hbd a to był dopiero 4, tylko pecherzyk był. na kolejnym był już zarodek i wtedy ustalili termin :) w karcie ciąży nawet nie mam terminu z OM wpisanego :)
To ja mam naniesione dwa,bo położna się pośpieszyła z wpisaniem i zawsze muszę to tłumaczyć ;)

U mnie termin z om jest na 17.06 a z pierwszego usg na 20.06 i ten drugi mam w kartę wpisany. Niby nie dużo te 3 dni, ale zawsze coś.

7u223e3kwboc3bjp.png

Polecam moją odpowiedź :D ja "kolezance" jak mi zaczęła wmawiać, ze na pewbo się nie cieszę, ze drugi chłopak, ze tylko tak gadam no bo co mam zrobić jak "już jest" powiedziałam Jej, ze mnie rozszyfrowala i właśnie zamierzam zostawić Dawida w szpitalu i próbować dalej żeby była dziewucha :D
Hehe chyba spróbuje :)

Ale mnie wszyscy wkurzaja. Jak ktoś sie dowie, że będzie trzecia dziewczyna to robią takie głupie miny i mówią, że szkoda, że nie chłopak. I następny będzie chłopak. Nosz kur już nie wytrzymuje, co to kogo obchodzi.

To ja mam to samo ---"oj,szkoda,że trzeci chłopak" --- no qwa .... .Ale wiesz co, nie rusza mnie już takie paplanie- my się bardzo cieszymy ,chłopaki moje szczęśliwe.jest oki ;)

Spoko, ja mam jeszcze 3 siostry, to już w ogóle dramat [emoji23]

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Do góry