Ja tez tak mam że jak dużo mi się zbierze na raz i chce kupić wszystko to jakoś aż się robię bezsilna i rezygnuje z zakupów albo kupuje tylko to co na początku mi wpadło w ręce. A jak już w ogóle wiem że muszę kupić to to i to a nie mam kasy na wszystko to tak mnie bierze że nic nie kupuje bo nie umiem się pogodzić z tym że mam kupić połowę jakąś częśćA bo byliśmy w sklepie i wybraliśmy komode do sypialni pod telewizor i jest piękna a szafę będziemy musieli wziąć nie taka do końca jak mi się podoba no ale jest o połowę tańsza a trzeba będzie kupić jeszcze łużeczko, cos na ubranka dla małej, wózek, kosmetyki i nie wiem czy się do porodu wyrobimy. Jakoś tą pogoń i chęć posiadania dóbr materialnych mnie przytłacza. Oglądaliśmy też łużeczka, wózki chyba za dużo na raz. No ale jak zacznę układać żeczy w sypialni to pewnie mi się poprawi a usmy miesiąc zacznę na łóżku a nie rogówce
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
U
użytkownik 16
Gość
Majka ja też ostatnio tak mialam ze wszystkie te wyprawkowe sprawy mnie przerosly. Najgorsze jest to ze mieszkanie odbierzemy pewnie dopiero w połowie maja czyli Justynke na 4 piętro będą wciągać dzwigiem. Myślałam że wyrobimy się z kredytem do końca kwietnia i maj będziemy mieli na jakieś małe urządzenie takich najważniejszych rzeczy a tu doopa.
Bellax123!
Fanka BB :)
Ja mam co 3 i też mi mało [emoji21]Ja chcę już moją wizytę, muszę czekać do 14 kwietnia. Ech.... 4 tygodnie między wizytami to mi się teraz wydaje za dużo. (ostatnia 20 marca).
U
użytkownik 16
Gość
*Vanilia*
Moderatorka
Mnie też już tylko jakieś drobiazgi, i bardzo dobrze że nie zostawiliśmy wszystkiego na ostatnią chwilę, bo np ja mam teraz nakaz leżenia i nie mogę za dużo lazic.... Ominęła by mnie cała przyjemność kupowania [emoji3]
U
użytkownik 16
Gość
Ja większość kupowałam online ale wraz radocha była. Dzisiaj przyszła pana z hm i zawiodłam się bo rozmiar 62 a mega duże mi się te body wydają[emoji15] no ale cóż. Jakościowo są fajne wiec je zostawię. Dzisiaj drugie prawko ciuchów zrobiłam. Wczoraj pralam pościel kocyki i pieluszki a dzisian wszystko uprasowalam i jakie było moje zdziwienie jak raptem więcej miejsca po uprasowaniu mi się w szafce zrobilo[emoji4]Mnie też już tylko jakieś drobiazgi, i bardzo dobrze że nie zostawiliśmy wszystkiego na ostatnią chwilę, bo np ja mam teraz nakaz leżenia i nie mogę za dużo lazic.... Ominęła by mnie cała przyjemność kupowania [emoji3]
reklama
Sylwkaka
Fanka BB :)
Ja mam co 3 i też mi mało [emoji21]
Teraz mogłabym mieć częściej wizyty w końcu będzie +30 tydzień i też stresy ze studiami teraz... Samemu uczyć się źle, za długo człowiek nie usiedzi na miejscu, najlepiej leżeć, a i brzuch zaczyna się delikatnie napinać.