Mój luby chyba wyczuł humor i się stara. Dostałam swoje 5 min idę na romantyczny spacer hmm jak dawno nie wychodziłem tak późno czuje się jak nastolatka wypuszczona pierwszy raz na impreze! I obiecał że jutro okna będą pomyte! lecę się ubierać miłego wieczoru Mamy !
reklama
Arya88
Fanka BB :)
O, to ja dokładnie w takim samym terminie będę miała swoją wizytę [emoji5]
Mój bąbelek pewnie mniejszy będzie
rudziutka38
Ja po Agatowej wszystko ok na szczęście już jeździć nie muszę maluch nadal 2 tyg do przodu waży 1200 g [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
hehe moja agentka dzisiaj jak robiłyśmy porzadki w jej zabawkach to wysypywałyśmy je na podłogę w salonie, ja wyszłam do łazienki, wracam i pytam" a kto tu taki sajgon zrobil" na to moja madrala oburzono zdziwionym głosem biegnac do swojego pokoju " u Maji sajgon nie ma!"@Zając Czerwcowy musisz budzik sobie na 3 ustawic
@wionatq kompa odpal i pozamawiaj w necie, co będziesz na męża czekac
Ja dziś zgrabiłam cały podwórek z liści i śmieci , pozamiatalam chodniki ,a teraz w sumie bym cos zjadła
Mój syn chyba staje się mężczyzna w wieku 2lat, posadziłam go na nocnik bo ma spodnie z trokami i nie umie odwiazać ,a on do mnie idź tam robić i pokazal na kuchnie, padłam
Anulka.
Są plusy - przynajmniej w ciążę nie zajdziesz [emoji28][emoji12][emoji48]Zazdrosze tym co mogą . Ja mam pessar i lipa. Z reszta przed tez mialam zakaz. Wiec juz zyje w celibacie całkowitym i swira idze dostac. [emoji23]
Super wieści [emoji7] cieszę się [emoji4]Ja po Agatowej wszystko ok na szczęście już jeździć nie muszę maluch nadal 2 tyg do przodu waży 1200 g [emoji6]
A ja znowu nie mogę spać [emoji21][emoji22]
U nas celibat z przykazu lekarza [emoji19] odkad mam szew buuu...A ja z innej beczki, jak z hmm seksem u Was?? Celibat czy używacie sobie?
Ostatnio nie lubie chodzic spac, bo wiem, ze z 50 razy przekrece sie, ze 20 razy obudze i kolejne 10 razy pojde siku rano padam na pyszczek, a jutro do diabetologa.
Aleksandrax
Ale 65 to jednak nie 40, U mnie się trzyma koło 75. Daj znać jutro po wizycie co lekarz powiedział.
U nas teraz też za bardzo nie poszalejemy, nie dość ze mam jakąś infekcje to troche się boję po tej akcji z szyjką. Z drugiej strony obawiam się ze może być tak jak poprzednio jeśli mnie natną i z pół roku po porodzie też nic nie będzie.
Synek dziś przytulił się do mnie i powiedział - kocham tego dzidziusia [emoji173]
Ostatnia edycja:
mlodamama21
Marciotek88
Nie ma co się sugerować waga, bo czytałam że teraz możliwe są dość duże odchylenia. Koleżanka moja jest w 28+4 a jej maluch ma 1500g.O, to ja dokładnie w takim samym terminie będę miała swoją wizytę [emoji5]
Mój bąbelek pewnie mniejszy będzie
Więc nie ma reguły ;-)
:-*
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Zając Czerwcowy
Ja jeszcze naleze do tych szczesciar, ktore nie wstaja w nocy na siku. Za to w ciagu dnia ci chwile wstaje od biurka do lazienki a i nie zapeszajac od dwoch dni lepiej spie