reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mój luby chyba wyczuł humor i się stara. Dostałam swoje 5 min idę na romantyczny spacer hmm jak dawno nie wychodziłem tak późno czuje się jak nastolatka wypuszczona pierwszy raz na impreze! :D I obiecał że jutro okna będą pomyte! :D lecę się ubierać miłego wieczoru Mamy !

reklama
28+1 :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

O, to ja dokładnie w takim samym terminie będę miała swoją wizytę [emoji5]
Mój bąbelek pewnie mniejszy będzie

7u223e3kwboc3bjp.png

@Zając Czerwcowy musisz budzik sobie na 3 ustawic :p
@wionatq kompa odpal i pozamawiaj w necie, co będziesz na męża czekac ;)
Ja dziś zgrabiłam cały podwórek z liści i śmieci , pozamiatalam chodniki ,a teraz w sumie bym cos zjadła :D
Mój syn chyba staje się mężczyzna w wieku 2lat, posadziłam go na nocnik bo ma spodnie z trokami i nie umie odwiazać ,a on do mnie idź tam robić i pokazal na kuchnie, padłam :D
hehe moja agentka dzisiaj jak robiłyśmy porzadki w jej zabawkach to wysypywałyśmy je na podłogę w salonie, ja wyszłam do łazienki, wracam i pytam" a kto tu taki sajgon zrobil" na to moja madrala oburzono zdziwionym głosem biegnac do swojego pokoju " u Maji sajgon nie ma!";););)

Zazdrosze tym co mogą . Ja mam pessar i lipa. Z reszta przed tez mialam zakaz. Wiec juz zyje w celibacie całkowitym i swira idze dostac. [emoji23]
Są plusy - przynajmniej w ciążę nie zajdziesz [emoji28][emoji12][emoji48]
Ja po Agatowej wszystko ok na szczęście już jeździć nie muszę maluch nadal 2 tyg do przodu waży 1200 g [emoji6]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Super wieści [emoji7] cieszę się [emoji4]
A ja znowu nie mogę spać [emoji21][emoji22]

16udskjopmtfyunf.png

Tak rano naczczo 65 po jedzeniu godzine 66 wiec tez nie za wysoko

Ale 65 to jednak nie 40, U mnie się trzyma koło 75. Daj znać jutro po wizycie co lekarz powiedział.

U nas teraz też za bardzo nie poszalejemy, nie dość ze mam jakąś infekcje to troche się boję po tej akcji z szyjką. Z drugiej strony obawiam się ze może być tak jak poprzednio jeśli mnie natną i z pół roku po porodzie też nic nie będzie.

Synek dziś przytulił się do mnie i powiedział - kocham tego dzidziusia [emoji173]

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Ostatnia edycja:
My czasem..uzywamy...tyle,ze ma w srodku normalnie sluzowke obolala i w sumie sam seks juz nalezy do przyjemnosci meza..ja mam podczas odczucie dyskomfortu[emoji52] chyba, ze sie dziurka odzwyczaila hihi

O, to ja dokładnie w takim samym terminie będę miała swoją wizytę [emoji5]
Mój bąbelek pewnie mniejszy będzie

7u223e3kwboc3bjp.png
Nie ma co się sugerować waga, bo czytałam że teraz możliwe są dość duże odchylenia. Koleżanka moja jest w 28+4 a jej maluch ma 1500g.
Więc nie ma reguły ;-)

:-*

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja jeszcze naleze do tych szczesciar, ktore nie wstaja w nocy na siku. Za to w ciagu dnia ci chwile wstaje od biurka do lazienki :) a i nie zapeszajac od dwoch dni lepiej spie :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry