reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Arya nie dałam rady takiej ilości wody utlenionej, ale też tak płukałam, rewelacyjnie działa.

Mlodamama a powiedz mi proszę czy przepływy masz ok??

Ja sobie ok 100 wkraplam na butle ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Mlodamama to dobrze.

Arya dobrze ze gryzie bo znaczy że zabija bakterie....

A co brałaś przed tym, że trzymałaś się dolnej granicy? Bo aż mnie kusi z obaw przenieść się na coś bezpieczniejszego [emoji16] W 1. ciąży brałam Femibion, w tej również, ale Młoda do tego 34.t.c. miała niby nic klasycznym 3kg dzieckiem :/

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

A ja przyszłam się Wam wygadać,bo mi przykro jakoś. A wszystko przez temat porodu. Otóż byliśmy dzisiaj z narzeczonym u jego Mamy i Ojczyma i został poruszony temat bycia przy porodzie. Do dzisiaj byłam pewna,że mój M chce być ze mną w tym ważnym momencie tym bardziej,że wie jak ja się boję, ale nie naciskałam. Mój M zapytany przez Ojczyma,czy chce ,odpowiedział ,że 'nie wiem' bo każdy mu to odradza ..i Ojczym na to,że też by nie chciał,bo to nie widok dla faceta i zna pary którym to nie wyszło na dobre... zrobiło mi się mega przykro na słowa mojego M,ale nie pokazuje tego bo nie chce wywierać na narzeczonym presji...

reklama
Do góry