reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Arya nie dałam rady takiej ilości wody utlenionej, ale też tak płukałam, rewelacyjnie działa.

Mlodamama a powiedz mi proszę czy przepływy masz ok??

Ja sobie ok 100 wkraplam na butle ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Mlodamama to dobrze.

Arya dobrze ze gryzie bo znaczy że zabija bakterie....

A co brałaś przed tym, że trzymałaś się dolnej granicy? Bo aż mnie kusi z obaw przenieść się na coś bezpieczniejszego [emoji16] W 1. ciąży brałam Femibion, w tej również, ale Młoda do tego 34.t.c. miała niby nic klasycznym 3kg dzieckiem :/

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

A ja przyszłam się Wam wygadać,bo mi przykro jakoś. A wszystko przez temat porodu. Otóż byliśmy dzisiaj z narzeczonym u jego Mamy i Ojczyma i został poruszony temat bycia przy porodzie. Do dzisiaj byłam pewna,że mój M chce być ze mną w tym ważnym momencie tym bardziej,że wie jak ja się boję, ale nie naciskałam. Mój M zapytany przez Ojczyma,czy chce ,odpowiedział ,że 'nie wiem' bo każdy mu to odradza ..i Ojczym na to,że też by nie chciał,bo to nie widok dla faceta i zna pary którym to nie wyszło na dobre... zrobiło mi się mega przykro na słowa mojego M,ale nie pokazuje tego bo nie chce wywierać na narzeczonym presji...

reklama
Do góry