Jakby mieli u mnie na podstawie obwodu brzucha liczyć to by stwierdzili że z 5 kg dzidziuś waży a zawsze w najniższych granicach normy. Do połowkowego był zawsze zbyt mały na swoj "wiek" a od połowkowego w najniższej granicy normy się trzymał. Dostałam inne suplementy i na początku kwietnia zobaczę jak poskutkowaly
reklama
Heda
Fanka BB :)
W Norwegii też. Centymetr i ręce położnej wystarczają do określenia wielkości dziecka. Co ciekawe doświadczona położna całkiem dokładnie określa wagę dziecka... Nie wiem jak one to robią chyba kwestia doświadczenia...Nie wiem czy jeszcze to praktykują, ale w angli ponoć wielkosc dziecka okreslało się ...mierząc brzuch
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
rudziutka38
Mó 800 gram w 25 tyg więc nie masz co panikować [emoji6]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Dopoki to trwa tylko chwile i nie boli to sie tym nie martwie. Widocznie tak musi byc a dzis poczulam bol spojenia po raz pierwszy. Fakt podnosilam z podlogi donkczke z ziemia i jak mnie nie zaczelo ciagnac. Dziwne uczucie.mam to samo ;( zaczęłam się martwić bo lekarz kazał odstawić nospe i z dnia na dzień pojawiły się takie "kwiatki". Nie boli mnie to ale twardy jak kamień mam brzuchol.
Zając Czerwcowy
Nie to u mnie to jest raz. Rano. Przy przekrecaniu sie. Wiec to jeszcze moze byc RozalaJa mialam tak wczoraj wieczorem. Co 3.5 min twardnial mi brzuch. Wzielam nospe i po 2 godz przeszlo a juz szykowalam sie IP bo wczesniej tak mi nie stawal.
O matko to moje dziecko miałoby już że 3 kg bo z Amelia miałam taki brzuch na samym końcu [emoji23]Nie wiem czy jeszcze to praktykują, ale w angli ponoć wielkosc dziecka okreslało się ...mierząc brzuch
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
mlodamama21
Co zalecili Ci na zwiekszenie przyrostu?Jakby mieli u mnie na podstawie obwodu brzucha liczyć to by stwierdzili że z 5 kg dzidziuś waży a zawsze w najniższych granicach normy. Do połowkowego był zawsze zbyt mały na swoj "wiek" a od połowkowego w najniższej granicy normy się trzymał. Dostałam inne suplementy i na początku kwietnia zobaczę jak poskutkowaly
mlodamama21
Hahahah moje tez bo mam 100 w pasie juz[emoji23][emoji23][emoji23] a zawsze rodze malenkie okazy [emoji6]O matko to moje dziecko miałoby już że 3 kg bo z Amelia miałam taki brzuch na samym końcu [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Arya88
Caixa do inhalacji można stosować jeszcze np. srebro koloidalne, sterydy, inne leki wziewne - ale w ciąży to w sumie najlepiej ta sól. Ta nebu - dose fajnie działa
Płukanie zatok też polecam, np. irigasin - możesz dodać wodę utlenioną, ja na pełną butelkę daje sporo, ale zaczynałam od ok. 50kropel
Płukanie zatok też polecam, np. irigasin - możesz dodać wodę utlenioną, ja na pełną butelkę daje sporo, ale zaczynałam od ok. 50kropel
reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Arya nie dałam rady takiej ilości wody utlenionej, ale też tak płukałam, rewelacyjnie działa.
Mlodamama a powiedz mi proszę czy przepływy masz ok??
Mlodamama a powiedz mi proszę czy przepływy masz ok??