reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Czesc Mamusie ! :)

Wroniasta, myslalam o Tobie i mialam nadzieje przeczytac dzis wlasnie taki post. Jestes bohaterka ! Oby dalej bez takich ekscesow !
Gratuluje wszystkim oczarowanym serduszkami :)
Witam cieplo nowe czerwcowki :d ciezko bedzie nadrobic- wlasciwie to na bierzaco tez jest ciezko gonic ^^ ale to dobry znak :)
Kasia, jestem pewna, ze serduszko juz bedzie na kolejnej wizycie :)) i juz czekam na fotke :)

Daktyl - mnie tez zastanawial brak objawow i teraz sie nasilily ;p dzis wyjatkowo nie wymiotowalam z rana i nie tesknie za tym (8t4dwg @, 7t4d wg usg) takze.. Ciesz sie po prostu :)

Milego wieczoru dziewczyny :)

reklama
Madziarra21- gratulacje !!

Wroniasta - ja nie wierze, że tacy lekarze wgl wykonują swój zawód. Najważnejsze, że z dzieckiem wszytko w porządku. Gratulacje.

Myślę sobie , że najlepiej jakbyśmy były już po połówkowym.Wszystkie szczęśliwe , bez trosk czy jest zarodek , serce , czy wszystko z dzieckiem dobrze.
A co do karty to zgadza się karta jest jedna na całą ciąże. Przy zmianie lekarza karta zostaje . Już nie mogę się doczekać kiedy będę miała swoją.

3jgxugpjvb0m6657.png

Hejka. Właśnie się zastanawiałam ostatnio co Ciebie :) To w sumie takie szczęście w nieszczęściu, zobaczyłaś wcześniej swoje serduszko :) Ja idę za tydzień, liczę na wczesne USG, muszę mieć dokładnie wyznaczony termin porodu dla pewnej instytucji dlatego liczę na to że mi je zrobi. Zdrówka dla Ciebie.
Dziękuję Zola :-) jak już się zobaczy serduszko to całe dolegliwości jakoś mniej "bolą" . Tydzień raz dwa zleci . Mi wgl te tygodnie zapierniczaja niemiłosiernie. Dopiero co w 4 tyg byłam a tu już miesiąc zlecial nie wiadomo kiedy ... trzymam kciuki za Ciebie . Na pewno zobaczysz serduszko kochane :-)

Dziękuję Zola :-) jak już się zobaczy serduszko to całe dolegliwości jakoś mniej "bolą" . Tydzień raz dwa zleci . Mi wgl te tygodnie zapierniczaja niemiłosiernie. Dopiero co w 4 tyg byłam a tu już miesiąc zlecial nie wiadomo kiedy ... trzymam kciuki za Ciebie . Na pewno zobaczysz serduszko kochane :-)
Mi też lecą, dopiero co test robiłam a tu już 8 tydzień :) Mam takie mdłości, że liczę na to, że je zobaczę. Tak sobie myślę, że serduszko mi wynagrodzi te cierpienia, które przechodzę i może będę już myśleć trochę inaczej o nich jak będę wiedziała, że wszystko jest w porządku :) Nie mogę się doczekać, to będzie coś pięknego. Zwłaszcza, że to pierwsza ciąża więc podekscytowanie jest.

Witajcie mamusie:)

Planowany mój termin porodu to 14 czerwca.
Poanieważ pobolewał mnie mocno brzuch jak na okres, postanowiłam wcześniej niż zamierzałam pójść do lekarza. Badanie potwierdziło ciąże, a usg że to ciaża bliźniacza. No i wielki ogromny szok. Dodam , ze mam już 5 letniego synka :)

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace jutro- sama mam wizytę u poloznej i pewnie założy kartę ciazy.

Ranyyy wracam z pracy z dwoma pizzami :D idealna kolacja po 21 :D

Witjcie mamusie:)

Planowany moj termin porodu to 14 czerwcy.
Pobolewal mnie mocno brzuch jak na okres, wiec poszlam do lekarza. Badania potwierdzilo ciaze, a usg ze to ciaza blizniacza. No i wielki ogromny szok. Dodam , ze mam juz 5 letniego synka :)

Gratulacje to podwójne szczęście teraz będzie

Dziękuję. Chociaż przyznam, że jeszcze nie potrafię się cieszyć. Planowałam mieć dwoje, a nie troje dzieci. Jak widać muszę się dostosować :)

Wroniasta szok.... i jesli chodzi o lekarza i personel szpitala. Oni naprawde chcieli wykonac zabieg nie badajac Cie wczesniej? Slow brak...
Ja przynosze dobre wiesci po wizycie :). Nie ma krwiaka. Nie wiadomo, czy sie wchlonal, czy go nie bylo, ale moj gin nic nie stwierdzil. Mam duphaston jeszcze brac ze wzgledu na wczesniejsze plamienia. Termin porodu na 7.06. Dzidzia ma 7 mm i serduszko bije jak bilo :).
Sprawilam sobie tez tabletki na mdlosci i mam ogrooomna nadzieje, ze pomoga :/.
Witam nowe mamusie.
Przepraszam, ze nie odnosze sie do innych postow, ale nie ogarniam ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Suelen gratulacje! Dużo wyzwań przed wami, ale i podwójne szczęście :)

Dziewczyny czytam i czytam co pisałyście, fajne babki z was :) O ciąży wie mój mąż i 2 przyjaciółki, z resztą czekamy do usg, przez co trochę trudno mi żyć tą ciążą - a tu super atmosfera i od razu mi lepiej

Do góry