reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
A widzisz, a ja slyszalam zeby nie nawilzac jak nic sie nie dzieje. I tak tez robilam przy synku, nic sie nie dzialo, do dzis zadnych problemow skornych nie ma.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez zewsząd slysze zeby nie nawilzac przez ten pierwszy czas chociaz... ze po 3 msc mozna do kapieli jakas oliwke ...

p19u9jcg81ehxczt.png

Dobrze posłuchać rad... Dzięki zrobię rozeznanie.
Aleksandra duży dziec. Super. Dlaczego musiałaś leżeć?
Rozwierala mi się szyjka od środka na poprzednim usg, ale już dobrze. Wg gin musiałam się po prostu przeforsować.

Co do kąpieli też zamierzamy używać tylko oleju kokosowego, jeśli nic się nie będzie działo.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Ja też nie śpię od piątej,ale noc kiepska,ból pleców i zgaga[emoji22] 3 godziny snu to stanowczo za mało.Wyprawiłam M. do pracy,łóżko tylko dla siebie,więc idę spać[emoji58]

oar8ugpjafqeooh5.png

A ja nie mogę znaleźć dobrej pozycji do spania, a teraz moje dziecko karze sobie bajkę czytać ;-)
Za to mam szczęście bo rano jestem obsypana buziakami :-)
Wygnieciony trochę po nocy ale ciągle mój najukochanszy, mąż się śmieje że ciekawe ile ta miłość potrwa, a mnie się wydaje że do grobowiec deski :-)

reklama
W 100% sie z Toba zgadzam :)
Ja na poczatek stawiam na sol do oczek, octinosept do pepuszka i tyle... plus mąka ziemniaczana przeciw odparzeniom do ciałka. Nic do wody w pierwszym miesiacu, dwóch jesli oczywiscie skora malej nie bedzie przesuszona.
Pozniej pomysle na babydreamem oliwka do kapieli pare kropel. A i do tylka oczywiscie chusteczki babydream :)
p19u9jcg81ehxczt.png
Ja do tyłka kupię Waters wipes ale tutaj w każdym sklepie są i kosmetyki też według Srokao nie ma co dzidzi chemia faszerować

34bwdqk3xt29egh4.png

Do góry