Kacprysiowo
Moderatorka
Majka ja uważam że tak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez zewsząd slysze zeby nie nawilzac przez ten pierwszy czas chociaz... ze po 3 msc mozna do kapieli jakas oliwke ...A widzisz, a ja slyszalam zeby nie nawilzac jak nic sie nie dzieje. I tak tez robilam przy synku, nic sie nie dzialo, do dzis zadnych problemow skornych nie ma.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Rozwierala mi się szyjka od środka na poprzednim usg, ale już dobrze. Wg gin musiałam się po prostu przeforsować.Dobrze posłuchać rad... Dzięki zrobię rozeznanie.
Aleksandra duży dziec. Super. Dlaczego musiałaś leżeć?
Haha dobre ! Mi sie snilo ze brslam drugi raz slub - z tym samym facetem - wiec nie wiem co gorsze [emoji23]A mi się śniło że urodziłam bliźniaki i ryczałam że nie było mowy o tym [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja do tyłka kupię Waters wipes ale tutaj w każdym sklepie są i kosmetyki też według Srokao nie ma co dzidzi chemia faszerowaćW 100% sie z Toba zgadzam
Ja na poczatek stawiam na sol do oczek, octinosept do pepuszka i tyle... plus mąka ziemniaczana przeciw odparzeniom do ciałka. Nic do wody w pierwszym miesiacu, dwóch jesli oczywiscie skora malej nie bedzie przesuszona.
Pozniej pomysle na babydreamem oliwka do kapieli pare kropel. A i do tylka oczywiscie chusteczki babydream