reklama
Gemmina
Fanka BB :)
Hej, i ja juz po pierwszej wizycie. Czlowieczek jest, serduszko jest, z usg nie wyznaczyla mi terminu tylko z jakiejs karteczki, i wyszedl 06.06.2017, tylko u mnie pewnie i tak bedzie wczesniej, ze wzgledu na to, ze pierwszy porod mialam cesarke, to i drugi tez w ten sposob sie zakonczy. Tylko w pracy pozostalo mi powiedziec... ale cos mam opory.
Super, Becia
A z pracą Cię rozumiem, też mam trochę stresa z powiedzeniem, ale muszę bo pójdę na L4. Muszą znaleźć kogoś na zastępstwo.
Wiec trzymam za Ciebie kciuki, będzie dobrze [emoji110]
Anulka.
s.michalina
Nie wiedziałam że usg jest obowiązkowe? A przecież do 35 roku jest płatne. Jak chodziłam z córką na NFZ jeszcze to pani doktor miała taki sprzęt,.ze nie sądzę żeby mogła na nim choć namiastkę tych badań zrobić. To jednak sprzęt.ma tutaj duże znaczenie.
Ja powiem.w.pracy w listopadzie. 17 bo wtedy będę się widziała z.dyrektor To będzie 12 tydzień.
Ja powiem.w.pracy w listopadzie. 17 bo wtedy będę się widziała z.dyrektor To będzie 12 tydzień.
Kum
Michslina po 35 refindowane jest test podwojny. Podstawowa opieka ciezarnej zaklada 3 usg 13tc, 22tc i 32tc aby ocenic rozwoj plodu. Ja mialam na nfz w szpitalu. Moja kolezanka miala robione na takim srednim sprzecie w osrodku. Mniej tam widac ale jak ktos umie to zobaczy. Aby zobaczyc podstawowe wady nie potrzebny jest super sprzet.
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
reklama
motylek05
Witam dziewczyny dopisuję sie do listy mam czerwcowych. termin wyliczylam na 29 czerwca .
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom