reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

aa. i kolejna wizyta 23.11. Robicie test Pappa? Mnie wczoraj lekarz na to bardzo namawialam, i w sumie sama nie wiem. w pierwszej ciazy tego testu nie robilam, samo usg.

reklama
Pracuje w firmie, od kwietnia, od lipca dostalam stala umowe, i w dodatku zalatwila mi osoba z rodziny ta prace :p hehe a teraz hop i ciaza. No coz, musze sie zebrac i wkoncu powiedziec. :)

Hej, i ja juz po pierwszej wizycie. Czlowieczek jest, serduszko jest, z usg nie wyznaczyla mi terminu tylko z jakiejs karteczki, i wyszedl 06.06.2017, tylko u mnie pewnie i tak bedzie wczesniej, ze wzgledu na to, ze pierwszy porod mialam cesarke, to i drugi tez w ten sposob sie zakonczy. Tylko w pracy pozostalo mi powiedziec... ale cos mam opory.

Super, Becia :)
A z pracą Cię rozumiem, też mam trochę stresa z powiedzeniem, ale muszę bo pójdę na L4. Muszą znaleźć kogoś na zastępstwo.
Wiec trzymam za Ciebie kciuki, będzie dobrze [emoji110]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Becia nie a co sie spieszycz mowieniem.mozesz po 1 trym. Ja tak powiem.

Nie robie papa. Uwazam ze nie ma sensu

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Nie wiedziałam że usg jest obowiązkowe? A przecież do 35 roku jest płatne. Jak chodziłam z córką na NFZ jeszcze to pani doktor miała taki sprzęt,.ze nie sądzę żeby mogła na nim choć namiastkę tych badań zrobić. To jednak sprzęt.ma tutaj duże znaczenie.

Ja powiem.w.pracy w listopadzie. 17 bo wtedy będę się widziała z.dyrektor To będzie 12 tydzień.

Michslina po 35 refindowane jest test podwojny. Podstawowa opieka ciezarnej zaklada 3 usg 13tc, 22tc i 32tc aby ocenic rozwoj plodu. Ja mialam na nfz w szpitalu. Moja kolezanka miala robione na takim srednim sprzecie w osrodku. Mniej tam widac ale jak ktos umie to zobaczy. Aby zobaczyc podstawowe wady nie potrzebny jest super sprzet.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Do góry