hehe ok dzięki za info, właśnie o ile mi sie nie pogorszy albo nie dostane gorączki to dopiero w czwartek rano mogę pójść do lekarza, syrop z cebuli nawet zmodyfikowałam jeszcze o imbir i miodu jem normalnie litry, niedługo sie cukrzycy nabawie moja mala taki miala teraz po infekcji gardła i po 3 dniach minął tylko lekarka kazała syrop islandzki brac,mam nadzieje ze mi troche minie bo strasznie meczy...
reklama
hehe ok dzięki za info, właśnie o ile mi sie nie pogorszy albo nie dostane gorączki to dopiero w czwartek rano mogę pójść do lekarza, syrop z cebuli nawet zmodyfikowałam jeszcze o imbir i miodu jem normalnie litry, niedługo sie cukrzycy nabawie moja mala taki miala teraz po infekcji gardła i po 3 dniach minął tylko lekarka kazała syrop islandzki brac,mam nadzieje ze mi troche minie bo strasznie meczy...
Uwierz ze wiem co to znaczy bo 3 tygodnie sie męczyłam. W nocy spać nie mogłam bo na leżąco nie mogłam oddychać i noce spedzalam na fotelu.. O i co tez mi pomagała nawilżacz cały czas koło siebie trzymałem i jeszcze listki mięty tam wrzucalam to jakoś mi lżej się oddychalo. Mam nadzieję że Ci łatwiej będzie pozbyc się tego diabelstwa
Matka:)
Fanka BB :)
Suelen trzymam kciukasy za Ciebie i za Dziewczynki. Napewno wszystko bedzie dobrze...
A ja leże i nie moge zasnąć... Juz nie wiem czy sobie wmawiam czy mnie brzuch boli znów...oszaleje chyba! Dziewczyna z łozka obok poszla na cesarke...
Zazsroszcze jej, ze juz przytuli Dzidziusia. Tutaj wszystkie dziewczyny na sali są na wylocie ..
A ja leże i nie moge zasnąć... Juz nie wiem czy sobie wmawiam czy mnie brzuch boli znów...oszaleje chyba! Dziewczyna z łozka obok poszla na cesarke...
Zazsroszcze jej, ze juz przytuli Dzidziusia. Tutaj wszystkie dziewczyny na sali są na wylocie ..
Suelen trzymam kciukasy za Ciebie i za Dziewczynki. Napewno wszystko bedzie dobrze...
Może tak ze stresu tylko ten brzuch odczuwasz?
no mam nadzieje ze przejdzie szybciej, cale szczescie ze lubie i czosnek i imbir to chociaz jakiejs traumy z kuracji ciazowej nie mam zobaczymy, dziękiUwierz ze wiem co to znaczy bo 3 tygodnie sie męczyłam. W nocy spać nie mogłam bo na leżąco nie mogłam oddychać i noce spedzalam na fotelu.. O i co tez mi pomagała nawilżacz cały czas koło siebie trzymałem i jeszcze listki mięty tam wrzucalam to jakoś mi lżej się oddychalo. Mam nadzieję że Ci łatwiej będzie pozbyc się tego diabelstwa
Zając Czerwcowy
Jeśli chodzi o kaszel to niestety ale też się męczyłam około 2 tygodnie... syrop z cebuli, do tego herbata z miodem i imbirem. Współczuję Wam bo to jest okropne
Jeśli chodzi o tatara to powiem Wam że uwielbiam i myslami że w ciąży będzie miał bardzo brakowało. Ale jak na razie do tej pory nie było sytuacji że tak bardzo żałuję że nie mogę go zjeść... w kwietniu mamy wesele zobaczymy czy będę taka twarda
Oczywiście nie śpię od 4.w sumie to nawet dobrze bo na spokojnie zjem śniadanie, obejrzę zaległości telewizyjne i pojadę sobie rano do rodziców. A później dentysta [emoji44] nasza córka ładnie powiedziała rano Tatusiowi do zobaczenia - dostał 4 kopniaki w rękę powiem Wam że w sobotę znów zobaczę tego mojego męża ale jednak tyle dni bez niego... jakos mi dziwnie z tym chyba z moich planów że w wakacje sobie pojadę na tydzień do rodziców nie będzie aż tak fantastyczny chociaż odrobina tęsknoty jest zdrowa
Jeśli chodzi o tatara to powiem Wam że uwielbiam i myslami że w ciąży będzie miał bardzo brakowało. Ale jak na razie do tej pory nie było sytuacji że tak bardzo żałuję że nie mogę go zjeść... w kwietniu mamy wesele zobaczymy czy będę taka twarda
Oczywiście nie śpię od 4.w sumie to nawet dobrze bo na spokojnie zjem śniadanie, obejrzę zaległości telewizyjne i pojadę sobie rano do rodziców. A później dentysta [emoji44] nasza córka ładnie powiedziała rano Tatusiowi do zobaczenia - dostał 4 kopniaki w rękę powiem Wam że w sobotę znów zobaczę tego mojego męża ale jednak tyle dni bez niego... jakos mi dziwnie z tym chyba z moich planów że w wakacje sobie pojadę na tydzień do rodziców nie będzie aż tak fantastyczny chociaż odrobina tęsknoty jest zdrowa
Super!Ja sie zastanawiam czy dałabym rade pojechac na swieta wielkanocne do moich tesciow ale czekałby mnie lot 2.20min i nie wiem czy by mnie wpuścili na pokład Co prawda do 36tyg.mozna latac ale nigdy nie wiadomo. Ewentualnie w gre wchodzi polskie morze.Zobacze jak sie bede czuc w marcu to podejmiemy decyzje.A my właśnie zarezerwowaliśmy tydzien w hotelu spa na Mazurach w grudniu. Odrobina oderwania od rzeczywistości bardzo nam potrzebna. Już się nie mogę doczekać.
Aktualizacja : miało byc w marcu
Do grudnia bym juz oszalała.
Zając Czerwcowy
Poród w chmurachSuper!Ja sie zastanawiam czy dałabym rade pojechac na swieta wielkanocne do moich tesciow ale czekałby mnie lot 2.20min i nie wiem czy by mnie wpuścili na pokład Co prawda do 36tyg.mozna latac ale nigdy nie wiadomo. Ewentualnie w gre wchodzi polskie morze.Zobacze jak sie bede czuc w marcu to podejmiemy decyzje.
motylek05
Suelen kochana trzymam kciuki za Ciebie i dziewczynki! Wszystko będzie dobrze! Mojej koleżance tak szybko zaczęła skracać sie szyjka że nic nie byli w stanie zrobic i 25tyg. Czekali na poród . plackiem leżała w szpitalu 2 miesiace,nawet do łazienki jezdzila na wózku.pozniej jak juz bylo bliżej terminu wypuscili ja do domu i tam miala czekac na porod, Urodzila w grudniu tydzien po terminie.
reklama