reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Proszę o pomoc w wyborze do pościeli dwustronnej
1486910298-aaaaaa.png
1486910310-aaaaaa.png
1486910316-aaaaaa.png
1486910327-aaaaaa.png
1486910342-aaaaaa.png

Które sowy? Kurczę

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz tego kalendarz chińskiego nie rozumiem, bo u mnie wychodzi córka a jednak jest chłopak. Sprawdzacie wieku matki w sensie taki jaki miałyście w momencie poczęcia czyli jeśli skończone 26 lat to 26 czy 27?

f2w3rjjgwqepia0h.png
Gdzieś czytałam że oni liczą inaczej i trzeba do swojego wieku dodać rok.

Matka trzymaj się tam, współczuję, ale czasem nie ma innego wyjścia i musimy to przetrwać.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Gdzieś czytałam że oni liczą inaczej i trzeba do swojego wieku dodać rok.

Matka trzymaj się tam, współczuję, ale czasem nie ma innego wyjścia i musimy to przetrwać.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

To chyba w Indiach dodają sobie 9mcy bo liczą wiek od poczęcia. Ale nie jestem pewna....
Znów siedzę nad tymi kalendarzami..... Tylko sa conajmniej dwa, w jednym wychodzi mi chłopiec q drugim dziewczynka (a zeby było śmiesznie w obydwu chłopcy w poprzednich ciążach- czyli tak jak jest [emoji12][emoji12][emoji12])
Jak żyyyyyyććć!!!! Jak przeżyć do jutaaaaa????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry