reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Proszę o pomoc w wyborze do pościeli dwustronnej
1486910298-aaaaaa.png
1486910310-aaaaaa.png
1486910316-aaaaaa.png
1486910327-aaaaaa.png
1486910342-aaaaaa.png

Które sowy? Kurczę

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja juz tego kalendarz chińskiego nie rozumiem, bo u mnie wychodzi córka a jednak jest chłopak. Sprawdzacie wieku matki w sensie taki jaki miałyście w momencie poczęcia czyli jeśli skończone 26 lat to 26 czy 27?

f2w3rjjgwqepia0h.png
Gdzieś czytałam że oni liczą inaczej i trzeba do swojego wieku dodać rok.

Matka trzymaj się tam, współczuję, ale czasem nie ma innego wyjścia i musimy to przetrwać.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Gdzieś czytałam że oni liczą inaczej i trzeba do swojego wieku dodać rok.

Matka trzymaj się tam, współczuję, ale czasem nie ma innego wyjścia i musimy to przetrwać.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

To chyba w Indiach dodają sobie 9mcy bo liczą wiek od poczęcia. Ale nie jestem pewna....
Znów siedzę nad tymi kalendarzami..... Tylko sa conajmniej dwa, w jednym wychodzi mi chłopiec q drugim dziewczynka (a zeby było śmiesznie w obydwu chłopcy w poprzednich ciążach- czyli tak jak jest [emoji12][emoji12][emoji12])
Jak żyyyyyyććć!!!! Jak przeżyć do jutaaaaa????

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry