reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

U mnie przy synkach chiński kalendarz tez sie sprawdził. Teraz znalazłam dwa rożne w jednym chłopak w drugim dziewczyna i króremu wierzyć?!?! [emoji15][emoji15][emoji15]

Matka cieszę sie ze juz czujesz sie lepiej! Oby tak dalej!
Daktyl zdrówka! Oj coś te choroby nie chcą ci odpuścić [emoji17]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam was dziewczyny, ja wczoraj wizytowałam :) z małym wszystko w porządku, rośnie jak na drożdżach. Ma już ponad 700gram :) kopie jak szalony. A mnie od dzisiaj męczy katar i gardło mnie bolało. I kicham jak szalona. Dzisiaj mam luźny dzień bo tesciowie zaprosili nas na obiad. Maly wita się z wami kopniakami
[emoji173]️

Napisane na F3111 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj od rana szalałam w kuchni po śniadaniu zakupy i krótki spacer po powrocie obiad i od 16 kwiczałam w łóżku ze zmęczenia z przerwami spałam do rana oj dodatkowe kilogramy zaczynają doskwierać

f2w3rjjgnb5ps9uz.png

Matka super wieści od rana. Zuch córka!

Ja dziś znowu obudziłam się z zapchanymi zatokami, głowa (czoło) napieprza aż się odechciewa. Uszy przytkane, a jedno szumi. Zaraz będzie chore gardło i jazda od nowa.
Wykończe się :-(

Biedronka macie jakiegoś DOBREGO laryngologa w Szczecinie??

Witam dziewczynki z rana a raczej z popołudnia:-D

Kurcze Daktyl nie mam jakiegoś dobrego laryngologa i to sprawdzonego:( Ale wieczorkiem mogę na necie poszukać, bo zaraz to teściów pędzimy.

Ja juz tego kalendarz chińskiego nie rozumiem, bo u mnie wychodzi córka a jednak jest chłopak. Sprawdzacie wieku matki w sensie taki jaki miałyście w momencie poczęcia czyli jeśli skończone 26 lat to 26 czy 27?

f2w3rjjgwqepia0h.png

Ja licze skończone lata czyli u Ciebie 26.
Mi się z synem i z córką sprawdzilo. I o dziwo mojej mamie we wszystkich 3 ciążach też. Trzeba dobrze policzyć

Czy mi się zdaje że Tynka się już dawno nie odzywała?

Właśnie miałam pisać ze dawno jej tu nie widziałam. Ja też nie miałam kiedy pisać bo mam za sobą ciężki tydzień. A dzis jeszcze sprzątam po wczorajszych gościach. Mąż sprasza a ja sie ogarnąć nie moge... jak się pozbieram to Was nadgonie i się odezwę. Miłej niedzieli!

p19ucsqv6rf79f3c.png

Osza przykro mi że też się męczyć jak ja. Spróbuję tego co Tobie przepisał. Mnie głowa wkurza bo lupie mnie w czole nad nosem.

Biedroneczko kochana jesteś ale przerabiać to już i byłam u gościa dwa razy, ja rozumiem że jestem w ciąży że mało mogę ale jego tekst "trzeba się cieszyć z tego jak jest" to sorry!! Więcej nie pójdę, znowu druga upiera się ciągle przy płukanie zatok, może powinnam tego się teraz trzymać. I jakoś powoli odpuści.

reklama
Do góry