reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Samych loginów nie dopisuje [emoji12]

oar8pg4n1kii9v0d.png
Marzenia dziewczynka. Przeczucia chlopak. Chinski dziewczynka. Na usg z 18 tyg dziewczynka [emoji6]

reklama
Matka super wieści od rana. Zuch córka!

Ja dziś znowu obudziłam się z zapchanymi zatokami, głowa (czoło) napieprza aż się odechciewa. Uszy przytkane, a jedno szumi. Zaraz będzie chore gardło i jazda od nowa.
Wykończe się :-(

Biedronka macie jakiegoś DOBREGO laryngologa w Szczecinie??

Matka super wieści od rana. Zuch córka!

Ja dziś znowu obudziłam się z zapchanymi zatokami, głowa (czoło) napieprza aż się odechciewa. Uszy przytkane, a jedno szumi. Zaraz będzie chore gardło i jazda od nowa.
Wykończe się :-(

Biedronka macie jakiegoś DOBREGO laryngologa w Szczecinie??
Ja też mam problem z zatokami I to od kilku tygodni. Używam sinupretu, laryngolog mi zapisał. Katar trochę się zmniejszył ale boil mine policzek dziasło I ucho I to też podobno od zatok.

Dzien dobry Dziewczyny.
Spałam w tym szpitalu jak w najlepszym hotelu. Budziłam sie tylko na słuchanie serducha. Położna mówi, ze jak na 23 tydzień to ładnie sie podstawia i serducho bije głośno..nie ma problemu ze znalezieniem.
Na szczescie skurcze minęły. Dostałam wczoraj jeszcze drugi raz no spe domieśniowo i luteine..
Wczoraj odwiedziła mnie Córcia z chłopem. Nawet nie przeżywała tak jak sie spodziewałam. Posiedziala ze mna na łóżeczku, poprzytulała się... A jak trzeba było iść to nie protestowała.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Dzielna dziewczynka, dzieci zawsze lepiej sobie dają radę niż przypuszczamy.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam przy niedzieli [emoji4]
Matka trzymaj się tam [emoji8] wiem jak ciężko jest w szpitalu, ale najważniejsze że już lepiej [emoji177]
U mnie też już lepiej- został tylko kaszel.
Miłego dzionka [emoji6]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Do góry