reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzien dobry Dziewczyny.
Spałam w tym szpitalu jak w najlepszym hotelu. Budziłam sie tylko na słuchanie serducha. Położna mówi, ze jak na 23 tydzień to ładnie sie podstawia i serducho bije głośno..nie ma problemu ze znalezieniem.
Na szczescie skurcze minęły. Dostałam wczoraj jeszcze drugi raz no spe domieśniowo i luteine..
Wczoraj odwiedziła mnie Córcia z chłopem. Nawet nie przeżywała tak jak sie spodziewałam. Posiedziala ze mna na łóżeczku, poprzytulała się... A jak trzeba było iść to nie protestowała.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
No to dobrze ze poprawiło ci się. Pewnie cie w tygodniu juz puszcza do domu.

reklama
Tak długo będziesz czekać na posiew? Masakra!

Tzn sama nie wiem czy to przez posiew tyle ale na wizycie lekarz mowil ze 6 dni jakos mam byc. Hmmmm.... W sumie tu dziewczyny na sali mowia, ze na posiew to 24h a jak sie cos rozwinie to w dzien wiecej... Nie wiem czemu mi sie uroiło, ze az tyle...
To w takim razie ja chce 3 doby i do domu! Skurcze minęły. Lepiej mi [emoji5]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

Tzn sama nie wiem czy to przez posiew tyle ale na wizycie lekarz mowil ze 6 dni jakos mam byc. Hmmmm.... W sumie tu dziewczyny na sali mowia, ze na posiew to 24h a jak sie cos rozwinie to w dzien wiecej... Nie wiem czemu mi sie uroiło, ze az tyle...
To w takim razie ja chce 3 doby i do domu! Skurcze minęły. Lepiej mi [emoji5]

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
Masz dobra opiekę wiec nie wyrywaj się tak do domu[emoji12] wiem ze łatwo mówić. Sama jak byłam na zakaźnym to po tygodniu mialam serdecznie dość. Wrzesien- upał na dworze a mi nawet nie pozwolili nosa z sali wychylic.

Dzien dobry Dziewczyny.
Spałam w tym szpitalu jak w najlepszym hotelu. Budziłam sie tylko na słuchanie serducha. Położna mówi, ze jak na 23 tydzień to ładnie sie podstawia i serducho bije głośno..nie ma problemu ze znalezieniem.
Na szczescie skurcze minęły. Dostałam wczoraj jeszcze drugi raz no spe domieśniowo i luteine..
Wczoraj odwiedziła mnie Córcia z chłopem. Nawet nie przeżywała tak jak sie spodziewałam. Posiedziala ze mna na łóżeczku, poprzytulała się... A jak trzeba było iść to nie protestowała.

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png
To super że już jest lepiej a córcia zuch dziewczynka [emoji3]

f2w3rjjgnb5ps9uz.png

Masz dobra opiekę wiec nie wyrywaj się tak do domu[emoji12] wiem ze łatwo mówić. Sama jak byłam na zakaźnym to po tygodniu mialam serdecznie dość. Wrzesien- upał na dworze a mi nawet nie pozwolili nosa z sali wychylic.

Ja ogólnie moge leżeć jeśli bede wiedzieć, że napewno jest taka potrzeba. Tesknie jednak strasznie za moimi..zwłaszcza wieczorem... A w dodatku moj M za nie całe 2 tygodnie juz wylatuje na mininum miesiąc i chciałam sie nim nacieszyć jak najdłużej...

nzjdskjoiienufcs.png

km5scwa1f5jn9xfj.png

reklama
Do góry