reklama
yoohoosek
Fanka BB :)
A jaką bierzecie dawkę magnezu?
3x2 asmag forte (bez b6, bo magnezu mozna dużo, problem zeby b6 nie przedawkować)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
motylek05
U nas dzis cały dzien sypie śnieg . Ja chce juz wiosnę! Jak ja nie lubie zimy.brrr..
Dzis cały dzien leniuchowalam , nie musiam iść do pracy. Jutro też mam wolne i wizyte.
Co do zawrotow to ja na początku ciąży mialam pare razy ,a teraz juz dawno nie miałam.
Dzis cały dzien leniuchowalam , nie musiam iść do pracy. Jutro też mam wolne i wizyte.
Co do zawrotow to ja na początku ciąży mialam pare razy ,a teraz juz dawno nie miałam.
Sasankaa
Ja mam aplikacje gdzie wprowadzam ile wypijam . Wg apki min 1.8l powinnam wypić teraz w ciąży i tyle się staramMi lekarka mowila ze zawroty , lekkie omdlenia to nie zawsze cisnienie , nieraz powod to zbyt malo plynow, jak macie zawroty zrobcie rachunek sumienia ile pijecie[emoji6] kawka / kawka inka odwadnia nie liczy sie
Sasankaa
Nie wiem czy o to chodziło, ale ja 300mg. Wg ulotki ok 375mg to jest 100% dzienna dawkaA jaką bierzecie dawkę magnezu?
rudziutka38
Hej dziewczyny byłam dziś na wizycie dostałam skierowanie na echo serca płodu w sobotę jedziemy do Warszawy na Agatową na badanie, lekarz opieprzył mnie bo przytyłam 6 kg ale chyba wodę trzymam bo jestem opuchnięta. To tyle idę chyba się drzemnąć bo coś mnie łamie.
jo83
Ja mam aplikacje gdzie wprowadzam ile wypijam . Wg apki min 1.8l powinnam wypić teraz w ciąży i tyle się staram
Ciekawe,ja zawsze sie zastanawiam wlasnie ile wypijam dziennie,mozesz podac nazwe tej aplikacji?
reklama
U
użytkownik 16
Gość
6 kg to tak dużo ze cie opieprzył [emoji52]? Moim zdaniem nie jest to aż tak dużo.Hej dziewczyny byłam dziś na wizycie dostałam skierowanie na echo serca płodu w sobotę jedziemy do Warszawy na Agatową na badanie, lekarz opieprzył mnie bo przytyłam 6 kg ale chyba wodę trzymam bo jestem opuchnięta. To tyle idę chyba się drzemnąć bo coś mnie łamie.