reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ciekawy temat zarzuciłyście z tymi ubezpieczeniami. Też muszę się zorientować jak to u mnie wygląda.
Dziewczyny, martwie sie troche, bo mam w moczu b. liczne bakterie wpw. Nie brzmi to dobrze. Wizyta pojutrze. Chyba osiwieje do tego czasu. ;/ Boje sie, że to szkodzi dziecku
Nie znam się na tym wyniku. Ale nie bój się. W ciąży bardzo często są infekcje pęcherza i pochwy . Dostaniesz leki ja ostatnio miałam jakiś,, antybiotyk,, jedna saszetka do wypicia na wieczór. I wszystko już jest super.[emoji4] u ciebie tez tak na pewno będzie [emoji4]

reklama
Ciekawy temat zarzuciłyście z tymi ubezpieczeniami. Też muszę się zorientować jak to u mnie wygląda.
Dziewczyny, martwie sie troche, bo mam w moczu b. liczne bakterie wpw. Nie brzmi to dobrze. Wizyta pojutrze. Chyba osiwieje do tego czasu. ;/ Boje sie, że to szkodzi dziecku
ja Też mam. prawdopodobnie masz jakąś infekcje ;) Dostaniesz leki i po sprawie :)

w57vyx8dubspq12k.png

aanjaa ja rowniez mialam bardzo liczne bakterie w moczu moja ginka kazala mi powtorzyc badanie i sie nie denerwowac , rzeczywiscie w powtorce wyszlo juz ok. Nic sie nie bój;) Podobnie było z bardzo licznymi fosforanami ale to ponoc zalezy tez od diety.

Uff, tak mówicie? troszke mnie uspokoiłyście. Powiem Wam, że nic nie czuję, żadne pieczenie, upławy, ból podbrzusza, no nic. Bellax, też tak bezobjawowo to przechodzisz?

Uff, tak mówicie? troszke mnie uspokoiłyście. Powiem Wam, że nic nie czuję, żadne pieczenie, upławy, ból podbrzusza, no nic. Bellax, też tak bezobjawowo to przechodzisz?
tak ;) mi nic nie przepisała. kazała powtórzyć badanie, bo takie drobne infekcje często same szybko mijają i miała racje ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Mi gin mówił że często źle się pobiera próbkę moczu. Trzeba podmyć się przed ,a mocz ze środkowego strumienia. Oczywiście to przy nielicznych bakeriach

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy ktoras z was rodziła albo teraz planuje urodzic ze znieczuleniem zewnatrzoponowym?
w necie widze jakies przestarzale posty a chcialabym wiedziec jak to wyglada obecnie czy rzeczywiscie jest bezplatne i czy anestezjolog raczy przyjsc np w nocy? Nie wiem czy temat juz był poruszany , jak powielam to wybaczcie starej matce;)

M@mitk@ ja rodziłam z takim znieczuleniem ale w Niemczech więc mogę Ci coś powiedzieć ale od strony moich przeżyć bo pewnie od strony "technicznej" wygląda to nieco inaczej.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

U mnie bylo podobnie.Najlepiej podobno przed badaniem moczu sie podmyc aby sie nie dostaly bakterie.

reklama
w moim ubezpieczeniu to 1500 zł z tytułu urodzenia dziecka. Jeżeli jesteś ubezpieczona to raczej powinnaś mieć, jedynie kwota może się różnić. Dowiedz się jak nazywa się twoje ubezpieczenie i zobacz ile za co dostajesz. Jestem pewna , że dostaniesz. Twój mąż też jak jest ubezpieczony . [emoji4]
Ooo to musze sie dowiedziec. Ja mam ubezpieczenie z pzu w pracy. Jutro sie dowiem :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry