reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Czekam jeszcze na usg z informacja jak sie ma szyjka. Problem w tej opiece jest taki, ze maz i moja siostra pracuja, dobrze, ze mlody zdrowy to do przedszkola chodzi.

Wiecie co podlamuje mnie ta cala sytuacja :(

Współczuję, a mąż da radę zaprowadzić i odbierać juniora. Musicie jakoś to zorganizować tak by dało się leżeć prze większość dnia. Czytałam gdzieś że dziewczyna miała podobną sytuację i po antybiotyku jej szukał zaczęła wracać do normy i w 8 mieś miała ok 3 cm. Musisz być dzielna dla maluszków.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Suelen...dasz radę!
Mąż sie zorganizuje. Leż w domu nawet z nogami do góry choćby miało się walić. A mąż nie da rady urlopu wziąć?
Trzymam kciuki za pozytywne wieści o szyjce na usg. Byleby juz dalej nie leciała w dół.

oar8pg4n1kii9v0d.png

reklama
Zna się ktoś może na ubezpieczeniach ? Chodzi mi o grupowe w pzu . [emoji4]
Zastanawiałam się ostatnio nad tym ponieważ byłam w szpitalu na patologi ciąży. Byłam 4 dni i złożyłam wniosek za pobyt w szpitalu . Przyznali mi i dostanę 240 zł .
Wiem ,że za urodzenie dziecka dostanę tam bodajże 1500.
Ale pomyślałam, że może po porodzie , za pobyt w szpitalu czy np nacięcie krocza albo łóżeczkowanie też się należy wypłata. Oprócz tych 1500.

Do góry