reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wionatq a to karmi ma alko? Ja po porodzie dostawałam na pokarm a potem w domu mąż mi skrzynkami kupował. Ale na nim było napisane 0%. Ale tu żadnej diety nie ma i po porodzie, jeszcze na porodowce dostałam też przepyszną, zimniutką coca cole:)))

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ma! Ja też myślałem że nie aż odwróciłam butelkę i doczytałem że do 0,5% jak Lech :)

reklama
Bardzo się cieszę z Waszych udanych wizyt i ujawnionych płci! Gratulacje [emoji16]

Muszę się Wam pochwalić [emoji4] półtora roku po ślubie zmobilizowałam się i wywołałam zdjęcia ślubne na ścianę! [emoji38]
Teraz mąż musi je powiesić [emoji11]
1485379833-aaaaaa.jpeg

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Hej mamuski...
Ja w koncu tez ogarnelam sie z pierwszego szoku ze jednak bedzie dziewczynka a nie chlopak....juz nawet ogladam sukieneczki itp.

Niestety w piatek musze ponowic USG bo ostatnie ulozenie malej nie pozwolilo na zbadanie dokladniejsze serduszka....wiec w piatek lece jeszcze raz na podglad...

Widze ze zniknelam z listy...no fakt malo sie odzywam...ale nie daje rady pisac bo ledwie nadrabiam czytanie...a staram sie czytac co dzien wieczor...

Mala robi sie coraz aktywniejsza...najgorsze to parcie na pecherz...sikam po 4 razy w nocy....

Dzis pol wieczoru szylam stroj hipisa dla syna na przedstawienie z okazji dnia babci i dziadka...od tego kregoslup mi wysiada....

Kurcze ogladam te poduchy dla ciezarnych...poleccie mi jakas firme zeby poducha sie nie zrobila jak flak...chodzi mi o taka w ksztalcie liery C ...boje sie ze kupie tandete ktora sie ugniecie...

c55f3e3kq403a9og.png

Hej mamuski...
Ja w koncu tez ogarnelam sie z pierwszego szoku ze jednak bedzie dziewczynka a nie chlopak....juz nawet ogladam sukieneczki itp.

Niestety w piatek musze ponowic USG bo ostatnie ulozenie malej nie pozwolilo na zbadanie dokladniejsze serduszka....wiec w piatek lece jeszcze raz na podglad...

Widze ze zniknelam z listy...no fakt malo sie odzywam...ale nie daje rady pisac bo ledwie nadrabiam czytanie...a staram sie czytac co dzien wieczor...

Mala robi sie coraz aktywniejsza...najgorsze to parcie na pecherz...sikam po 4 razy w nocy....

Dzis pol wieczoru szylam stroj hipisa dla syna na przedstawienie z okazji dnia babci i dziadka...od tego kregoslup mi wysiada....

Kurcze ogladam te poduchy dla ciezarnych...poleccie mi jakas firme zeby poducha sie nie zrobila jak flak...chodzi mi o taka w ksztalcie liery C ...boje sie ze kupie tandete ktora sie ugniecie...

c55f3e3kq403a9og.png
ja mam ta motherhood i juz druga ciaza i wygląda i działa jak nowa:)

reklama
No właśnie moja gin sprawdza tylko 'ręcznie' ,a na połówkowe ide do kogoś innego,dlatego się zastanawiam,czy sprawdzają wtedy dokładniej np długość itd

Do góry