reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja wybierając szpital specjalnie patrzyłam ,czy w razie czego przy cc może być partner,bo mało szpitali się na to zgadza,a to dla mnie bardzo ważne
Wyboru dużego nie mam. I tak nie rodze u mnie w mieście- fatalne warunki i personel. 30km dalej pracuje moja gin i tam chce rodzić. Ginekologia po remoncie, miłe pielegniarki no i moja gin :) W małych miejscowościach wyboru rodzące nie mają- ewentualnie poród prywatny w Łodzi- ale mnie nie stać na prywatną cesarke.

w57vyx8dubspq12k.png

U mnie w mieście jest jakąś epidemia grypy . W lokalnych mediach trąbią od rana a w szpitalu nie można odwiedzać bliskich. Chyba sobie do końca tygodnia zrobimy z Melką ferie i zostanie w domu.

w57vxzkr0voyai9q.png
U nas też grypa panuje.na całego. U Nelki w przedszkolu wczoraj było tylko 8 dzieci z 25 '...

5djylbetecfse5n6.png

Mój mąż przy porodzie córki byl,teraz chyba bedzie gorzej :/ bo z córką ktoś musi zostać, chyba ze sie wyrobie z porodem jak Nelka bedzie w przedszkolu haha

5djylbetecfse5n6.png

Wyboru dużego nie mam. I tak nie rodze u mnie w mieście- fatalne warunki i personel. 30km dalej pracuje moja gin i tam chce rodzić. Ginekologia po remoncie, miłe pielegniarki no i moja gin :) W małych miejscowościach wyboru rodzące nie mają- ewentualnie poród prywatny w Łodzi- ale mnie nie stać na prywatną cesarke.

w57vyx8dubspq12k.png
Jasne rozumiem :) mi tylko chodziło o to,że trzeba brać różne scenariusze pod uwagę ,dlatego też zwracałam uwagę na cc ;)

Co za paskudna noc :( mlody obudzil sie o 3 rano, ze ucho go boli, nie mogl zasnac przez dwie godziny. Pozniej temperatura wzrosla, tak wiec rani biegiem do lekarza i zapalenie ucha dzieki czemu ma antybiotyk :(

Emkamat trzymam kciuki za polowkowe i za chlopaka, aby dalej nim byl.

U nas jutro polowkowe [emoji4] juz nie moge sie doczekac.

reklama
A mnie zazdrość skręca że już macie połówkowe bo ja dopiero 10.02. A 6.02 wizyta więc zobaczę moje maleństwo;)
Ale już teraz jakoś mi szybciej leci czas niż na początku... wam też?
Trzymam kciuki za Was I wasze połówkowe:* będzie wszystko dobrze :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry