reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Nie dotyka, ale ma byc blisko i męczyć się razem ze mną
Po porodzie mąż był zielono niebieski. Jak na kacu gigancie po tygodniowej imprezie. Popatrzyłam na niego "a Ty co taki zmęczony"
Oni tez to przezywają. I chyba bardziej niż my, bo faceci to zadaniowcy, a tu za wiele nie mogą się mieszać. Wszystko jest poza ich kontrolą.
![]()
Mój też nie mógł mnie dotykać[emoji23]
Ogólnie nie byłam zbyt grzeczna dla nikogo podczas porodu. Pamiętam jak położna powiedziała, że mam skakać na piłce a ja do niej" jak masz ochotę to sama sobie poskacz "[emoji23][emoji23]
![w57vxzkr0voyai9q.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Fw57vxzkr0voyai9q.png&hash=049cae208133d354a2b831f1afd9150a)
Jestem po wizycie kolejki kilometrowe 2 godziny zajęło mi dostanie się. Narazie jest ok z płucami mam na kontrolę iść w czwartek. Ogólnie to bardziej lekarza zaniepokoil brak ruchów i stwierdził że powinnam mieć zrobione profesjonalniejsze ktg niż detektorem i dostałam skierowanie. Na oddziale stwierdziły że nie widzą co mają że mną zrobić w ogóle była obraza że przyszłam i mówią że w tak niskiej ciąży on wniesie zrobią ktg. Lekarz mnie jednak skierował więc nie wiem o co chodzi.. No ale nie będę już się nakręcala..
Monya81
Mój też nie mógł mnie dotykać[emoji23]
Ogólnie nie byłam zbyt grzeczna dla nikogo podczas porodu. Pamiętam jak położna powiedziała, że mam skakać na piłce a ja do niej" jak masz ochotę to sama sobie poskacz "[emoji23][emoji23]
![]()
Ja byłam grzeczna i cicha, co tez było zdziwieniem bo na codzień się awanturuje i krzyczę[emoji12]
![oar8pg4n1kii9v0d.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Foar8pg4n1kii9v0d.png&hash=e4891b7da372d4bf397198a356d76e26)
Monya81
Hej dziewczynki [emoji3]
Będę rodzic w szpitalu gdzie opinie o opiece polozniczej są bardzo dobre. Już tam rodziłam bez wykupionej położnej i traktowana byłam rewelacyjnie. Gdybym nie była pewna opieki to może bym się skusiła. Myślę natomiast o osobnym pokoju na czas pobytu tylko dla mnie, męża i dziecka. Mąż mógłby zostać wtedy z nami na noc, poza tym większa swoboda, osobna łazienka itd, z tym że 800 zł.
Bellax ja właśnie też wolałam zostać sama z mężem podczas porodu. Położna przychodziła co pół godzinki, badała, pytała i sobie szła. Ja sobie pomału rodziłam w spokoju. Teraz też bym tak chciała [emoji4]
Dziewczyny jestem wkurzona [emoji35] kupiłam na olx leżaczek tiny love od kobity. Poprosiłam żeby wysłała za pobraniem. Zapłaciłam jej 20 zł za przesyłkę i miała wysłać. Tymczasem nie odpisuje na smsy i nie odbiera telefonu [emoji21] kurde jak tu ludziom ufać? Jeszcze prosiła żebym przelała pieniądze za wysyłkę bo już raz ja kiedyś ktoś oszukał.....
![]()
Co do tego pokoju...my chcieliśmy taką opcję przy pierwszym naszym dziecku. Ponieważ rodzilismy latem wszystko było pozajmowane. Pierwszego dnia i nocy byłam na zwykłej sali z 2 innymi kobietami. Potem zwolniła się "jedynka" i przenieśli nas do niej. Mąż jednak nie mógł zostać na noc bo cos tam w pracy się porąbało. I powiem Ci, że teraz nie będę wykupować tej jedynki. Lepiej mi było z innymi kobietami. Zawsze raźniej. Na dziecko ktoś zerknie jak idziesz do kibla. Wiecznie cos się dzieje, położne się kręcą itd. A w tej jedynce nikt nie przychodził jeśli nie zadzwoniłam z prośba. Tak się wynudziłam jak nie wiem co. Jedyny plus to, że można to i owo bez krempacji wietrzyć.
A co do leżaczka ...to moze jeszcze się odezwie. Sama nie wiem.
![oar8pg4n1kii9v0d.png](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.suwaczki.com%2Ftickers%2Foar8pg4n1kii9v0d.png&hash=e4891b7da372d4bf397198a356d76e26)
Daktyl2016
Wionatq a co z plucami?? Przeoczyłam coś??
Tak piszecie o porodowce i ja byłam nastawiona na cc ale chyba jednak spróbuję sn. Aczkolwiek nie wiem, męża że sobą nie chce co by później oporów seksualnych nie miał gdyby oko na krocze mu poleciała a on raczej z tych obrzydliwych i delikatnych.
Tak piszecie o porodowce i ja byłam nastawiona na cc ale chyba jednak spróbuję sn. Aczkolwiek nie wiem, męża że sobą nie chce co by później oporów seksualnych nie miał gdyby oko na krocze mu poleciała a on raczej z tych obrzydliwych i delikatnych.
Anula1988
Co do tego pokoju...my chcieliśmy taką opcję przy pierwszym naszym dziecku. Ponieważ rodzilismy latem wszystko było pozajmowane. Pierwszego dnia i nocy byłam na zwykłej sali z 2 innymi kobietami. Potem zwolniła się "jedynka" i przenieśli nas do niej. Mąż jednak nie mógł zostać na noc bo cos tam w pracy się porąbało. I powiem Ci, że teraz nie będę wykupować tej jedynki. Lepiej mi było z innymi kobietami. Zawsze raźniej. Na dziecko ktoś zerknie jak idziesz do kibla. Wiecznie cos się dzieje, położne się kręcą itd. A w tej jedynce nikt nie przychodził jeśli nie zadzwoniłam z prośba. Tak się wynudziłam jak nie wiem co. Jedyny plus to, że można to i owo bez krempacji wietrzyć.
A co do leżaczka ...to moze jeszcze się odezwie. Sama nie wiem.
![]()
Ja też miałam początkowo zamysł na pojedynczy płatny pokój. Natomiast ostatecznie wszystkie były tego dnia zajęte i zostałam położona na zwykłej sali z jeszcze jedną dziewczyną, która urodziła tego samego dnia. Bardzo miło wspominam pobyt i jej towarzystwo. Teraz nawet nie będę pytać czy ten pojedynczy pokój jest wolny
madziarra21
To zrobiły Ci to ktg? A nie ma możliwości zrobienia usg? Na oddziale czy coś..? Najpewniejsza byś była wtedy...Jestem po wizycie kolejki kilometrowe 2 godziny zajęło mi dostanie się. Narazie jest ok z płucami mam na kontrolę iść w czwartek. Ogólnie to bardziej lekarza zaniepokoil brak ruchów i stwierdził że powinnam mieć zrobione profesjonalniejsze ktg niż detektorem i dostałam skierowanie. Na oddziale stwierdziły że nie widzą co mają że mną zrobić w ogóle była obraza że przyszłam i mówią że w tak niskiej ciąży on wniesie zrobią ktg. Lekarz mnie jednak skierował więc nie wiem o co chodzi.. No ale nie będę już się nakręcala..
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Ftickers.babygaga.com%2Fp%2Fdev149pr___.png&hash=e5be9d18553375c01c4c32f2094b307c)
Monya81
Jestem po wizycie kolejki kilometrowe 2 godziny zajęło mi dostanie się. Narazie jest ok z płucami mam na kontrolę iść w czwartek. Ogólnie to bardziej lekarza zaniepokoil brak ruchów i stwierdził że powinnam mieć zrobione profesjonalniejsze ktg niż detektorem i dostałam skierowanie. Na oddziale stwierdziły że nie widzą co mają że mną zrobić w ogóle była obraza że przyszłam i mówią że w tak niskiej ciąży on wniesie zrobią ktg. Lekarz mnie jednak skierował więc nie wiem o co chodzi.. No ale nie będę już się nakręcala..
Masakra. Juz chociaż w jednej placówce mogli bym tym samym głosem mowić , a nie każdy do swojej bramki.
reklama
Wionatq a co z plucami?? Przeoczyłam coś??
Z moimi tylko. Bolały mnie i miałam gorączkę kaszel. A ostatnio cały tydzień spędziłam z bratem chorym na zapalenie płuc więc się bałam że może się zarazilam ale nie narazie jest ok