reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Saulen ja swojego kocham od 12 ale chyba każdy ma wady więc trzeba się czasem poczepiac :p
A zazdrosna jestem po dziś dzień, w sklepie Pani go kokietowala na moich oczach, aż zwróciłam jej uwagę że chyba się zapedzila za bardzo, to miałam wrażenie że dopiero mnie zobaczyła i zrobiła się czerwona że wstydu, a mój stał jak wryty, sam był zaskoczony jej zachowaniem.

reklama
Ja mojemu mowie ze poprosze tate żeby mi cos zrobil i od razu mu sie chce [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

Ja mojemu mowie ze poprosze tate żeby mi cos zrobil i od razu mu sie chce [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png
U nas tak samo:D zawsze mówię: podyktuj mi numer do teścia to zapytam czy to zrobi albo czy da się to zrobić , bo ulubioną wymówką męża jest to , że niby tego nie da się zrobić- haha[emoji16][emoji38] a jak już mam telefon w ręku to udało się koła w rowerze dopompować mimo , że niby przez miesiąc nie było w domu odpowiedniej pompki . Nawet udało mu się zamotować suszarke na pranie na suficie, bo niby nie można było nic montować na płycie gipsowej.

w57vxzkr0voyai9q.png

Nie ma doskonalych facetow :) pozostaje nam wziac wdech i kochac dalej tych co mamy.

Chyba sie odmozdzam [emoji14]ogladam Harrego Pottera [emoji6]

Zanim się wyprowadziłam jeszcze odpadła nam listwa pomiędzy pokojem a korytarzem widoczne było z wejścia. Było trzeba kupić nową ale nigdy nie mogłam się doprosic bo zawsze słyszałam jak nie ma czasu nie ma wierteł i inne tego typu bzdury. Nie wytrzymałam byla "awantura" iii...i przykleil listwe taśma klejąca :D był tak nieziemsko dumny z siebie że po prostu aż nie mówiłam co myślę tylko się śmiałam listwa funkcjonowała przez kolejne 2 dni do póki kolega go nie wyśmiał. Ten czynnik załatwil sprawę ekspresowo. Musicie kobiety znaleźć ten czułu punkt a zrozumieją :D niekoniecznie my kobiety jesteśmy przekonujące :D

Zanim się wyprowadziłam jeszcze odpadła nam listwa pomiędzy pokojem a korytarzem widoczne było z wejścia. Było trzeba kupić nową ale nigdy nie mogłam się doprosic bo zawsze słyszałam jak nie ma czasu nie ma wierteł i inne tego typu bzdury. Nie wytrzymałam byla "awantura" iii...i przykleil listwe taśma klejąca :D był tak nieziemsko dumny z siebie że po prostu aż nie mówiłam co myślę tylko się śmiałam listwa funkcjonowała przez kolejne 2 dni do póki kolega go nie wyśmiał. Ten czynnik załatwil sprawę ekspresowo. Musicie kobiety znaleźć ten czułu punkt a zrozumieją :D niekoniecznie my kobiety jesteśmy przekonujące :D
jesteśmy trzeba tylko znaleźć słaby punkt ;) ja się zawsze go pytam w kryzysowych sytuacjach czy chce żyć w celibacie ;) zawsze pomaga :)

w57vyx8dubspq12k.png

Dziewczyny u mnie ruchy sa juz naprawde mocne.Wlasnie sobie leze i Blanka szaleje.Wieczorem odczuwam je najbardziej.Poza tym mam taka ochote na pomarancze ze szok.Musze zjesc codziennie przynajmniej jedną:D

reklama
Do góry