reklama
camel
Fanka BB :)
Ostatnio pecherzyk we wtorek 1,48. Cykle ok28 dni. Stosunek ok12 dc.
Emkaa
Ja myślę , że za wcześnie byłaś. Zwykle każą przyjść po min.7 dniach . Ja tak miałam w pierwszej ciąży . Zagnieżdżanie mogło trochę dłużej zejść .Ostatnio pecherzyk we wtorek 1,48. Cykle ok28 dni. Stosunek ok12 dc.
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
anika84
Camel też tak miałam przy poprzedniej ciąży niestety nie udanej każdy mnie odsyłał na coraz to lepszy sprzęt a to był już 8 tydzień ale wiara czyni cuda znam takie przypadki że po 8-9 tygodniu zarodek się pojawił ja poprostu nie wierzyłam i odpuściłam dlatego tak się stało, a Tobie nie wolno przestać wierzyć!
KaSia86
No to nie jest głupie rozwiązanie, mi naprawdę mniej bolą jak są podtrzymane... Na noc nakładam taki sportowy, bezszwowy i bez fiszbin stanik, jest naprawdę wygodnie :-)Ja chyba tej nocy tez bede musiała spać w staniku, bo najgorsze jak działa na nie grawitacja, nic ich nie podtrzymuje i tak ciągną... eghh
W pierwszej ciąży urosły mi do rozmiaru H, zobaczymy jak będzie tym razem [emoji23][emoji23][emoji23]
reklama
KaSia86
Bądź dobrej myśli, może faktycznie jest za wcześnie... Tym bardziej , że pęcherzyk się powiększa, to raczej dobry objaw [emoji4] Odczekaj jeszcze, a serduszko na pewno się pojawi [emoji178][emoji178][emoji178]Ostatnio pecherzyk we wtorek 1,48. Cykle ok28 dni. Stosunek ok12 dc.