reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny bardzo ciesze się z waszych wizyt:* i ze Wasze maluszki rosna zdrowo :*
Waga sie nie przjmujcie. Razem bedziemy pozniej chudly :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Dziewczyny!!! Właśnie skończyłam sprzątać, usiadłam i... pierwszy raz poczułam takie prawdziwe kopnięcie! :D aż nie wiedziałam co się dzieje, przyłożyłam rękę a tu łup łup Pola mnie kopie:D prawie się popłakałam ze wzruszenia;))

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Cudownie :* moje cos ostatnio spokojne w sensie plywa ale na kopniaki wciaz czekam :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ojjj powinnam wazyc 3 kg wiecej... [emoji14]
Justyna mnie tez opieprza lekarz ze powinnam przytyc ale ja nigdy nie mialam tendencji do tycia... w ,,najgorszym" wagowym momencie wazylam 59 kg. Kg mniej niz teraz. Ale co zrobie...

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja właśnie jestem z tych co zjedzą i od razu tyja dlatego sama sobie się dziwię ze nie przybieram aż tak na wadze.

Nie uogólniamy proszę" ja przytyłam 20 kg i zgubiłam i Ty zgubisz." Nie każdy moze ma tak idealny metabolizm.
Ja mam 163 i ważę 53kg. Wszyscy mówią, że jestem raczej w stronę chudych.
W pierwszej ciąży przytyłam 13kg. 9 zgubiłam w 6 mcy. A tych niby tylko kolejnych 3 za nic nie mogłam sie pozbyć. Tylko restrykcyjna dieta i ćwiczenia, żeby oprócz dobrej wagi jakos to ciało przypomniało to sprzed ciąży.
Więc wszystko w granicach rozsądku czyli nie żałujemy sobie, nie odmawiamy na każdym kroku, ale tez nie folgujemy za bardzo, żeby potem płaczu nie było.

PS. Choć ja pewnie stara jestem to dlatego trudniej.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Ostatnia edycja:
Cudownie :* moje cos ostatnio spokojne w sensie plywa ale na kopniaki wciaz czekam :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja jutro zaczynam 20tydz wiec tez juz na to czekalam i czekalam! :)) nawet dzisiaj rano mężowi marudziłam, że juz bym chciała czuć te kopniaczki i proszę -stało się! :D nawet nie wyobrazalam sobie, ze az tak mnie to ucieszy! Ciąża to piękna sprawa :D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Ja w każdej ciąży 25 kg do przodu pierdziele zbierałam z wejścia do gabinetu, mam ostrą gin tym razem 1 kg narazie obym przybrała z 10 kg góra [emoji58] bo moja startowa to 64 przy wzroście 153

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie uogólniamy proszę" ja przytyłam 20 kg i zgubiłam i Ty zgubisz." Nie każdy moze ma tak idealny metabolizm.
Ja mam 163 i ważę 53kg. Wszyscy mówią, że jestem raczej w stronę chudych.
W pierwszej ciąży przytulam 13k. 9 zgubiłam w 6 mcy. A tych niby tylko kolejnych 3 za nic nie mogłam sie pozbyć. Tylko restrykcyjna dieta i ćwiczenia, żeby oprócz dobrej wagi jakos to ciało przypomniało to sprzed ciąży.
Więc wszystko w granicach rozsądku czyli nie żałujemy sobie, nie odmawiamy na każdym kroku, ale tez nie folgujemy za bardzo, żeby potem płaczu nie było.

oar8pg4n1kii9v0d.png
Kto tak napisał , bo nie widzę postu ;)

w57vxzkr0voyai9q.png

Do góry