reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Miałam wskazanie do cc przy pierwszym i drugim porodzie. Teraz juz nawet nie bardzo mam wybór, wiec bedzie trzecia cesarka.

A wiesz dlaczego? Coś sie stało? Bo ja chyba nie w temacie......

Co do Wroniastej to pisała że ma remont i ja mocno mam nadzieje ze dlatego nie pisze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A jak sie czulas po 2 cc bo ja tez bede miala drugą i troche sie boje...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ciacho...odpoczywaj. A Maluszek niech rośnie.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Wczoraj wylądowałam na IP na ciśnienie mi spadło w pracy sprawdzili mi ciśnienie, cukier, mocz, posłuchałam serduszka [emoji3] maluszek fikał na koniec pobrali krew żeby sprawdzić poziom żelaza i poszłam do domu Czuję się już ok ale zapobiegawczo zostałam dzisiaj w domu <br /><br />//www.suwaczki.com/tickers/f2w3dqk33cmn0pxc.png

//www.suwaczki.com/tickers/f2w3dqk33cmn0pxc.png
Dobrze że juz wszystko W porządku :) korzystaj z dnia wolnego i odpoczywaj :)

5djylbetecfse5n6.png

Faktycznie, nie ma sensu drazyc tematu Zielinki. Sama zdecydowała, że chce opuścic forum.
Ja link wklejam aby każdy sam mógł ocenić sytuację.

Ważne, że się dogadujemy i tyle :-) :-) :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja dzis i jutro wolne w pracy i totalne lenistwo . Odprowadzilam córkę do przedszkola zrobilam zakupy teraz zupka gotuje sie i nic a nic wiecej nie bede robila ;)

5djylbetecfse5n6.png

Wczoraj wylądowałam na IP na ciśnienie mi spadło w pracy sprawdzili mi ciśnienie, cukier, mocz, posłuchałam serduszka [emoji3] maluszek fikał na koniec pobrali krew żeby sprawdzić poziom żelaza i poszłam do domu Czuję się już ok ale zapobiegawczo zostałam dzisiaj w domu <br /><br />//www.suwaczki.com/tickers/f2w3dqk33cmn0pxc.png

//www.suwaczki.com/tickers/f2w3dqk33cmn0pxc.png
Spokój i odpoczynek w pierwszej kolejności :-*

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Justyna wstawiłam zdjęcie w wątku o zwierzakach [emoji4]

Emkamat właśnie ja też nie kojarzę czemu Zielinka miałaby odejść.... Też nie czytam tamtego wątku

7v8rikgn6c3m2w2o.png

reklama
Hejka! Wzięłam się za pierogi z mięsem, trzymajcie kciukasy ;)
No jak bym siebie słyszała boli cos, szczyka, albo ledwo chodzę ale robię gołąbki albo pierogi albo placek pieke... czy dopiero nie narzekalas? Zamiast się oszczędzać to w kuchni spędzisz pół dnia [emoji6] swoją drogą zjadła bym takie domowe pierogi z mięsem... Ale od wczoraj mnie coś pobolewa a wizyta w poniedziałek dopiero [emoji4] ja rozbieram choinke bo uschla tak że banki same spadały [emoji6]

p19ucsqv6rf79f3c.png

Do góry