reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej kochane. Przepraszam za nieobecność ale mam w domu szczeniaka, a to trochę jak z dzieckiem. [emoji3] postaram się być na bieżąco.

Beata ooo Zielinka nie chce być na forum? Pisała dlaczego?

Moja niespełna 5 latka ostatnio dogłębnie pyta skąd ten dzidziuś i jak wyjdzie.... Nie opowiadam bajek o kapuscie i bocianach ale też nie wdaje się w szczegóły. Powiedziałam że jak rodzice się kochają jak ja z tatą to dzidziuś się pojawia. Potem w szpitalu Pan doktor wyciąga i już [emoji3]

7v8rikgn6c3m2w2o.png
Szczeniaczek? Daj zdjęcie[emoji7] [emoji7] [emoji7] [emoji7]

reklama
Właśnie wszystko zależy od dziecka. mój jak się dowiedział, ze dziewczynki nie mają penisa to koniecznie chciał zobaczyć jak ich narządy płciowe wyglądają, męczył kilka dni aż aż końcu Mu wygooglowalam kilka wagin i jak zobaczył, ze każdą jest inna to koniecznie chciał zobaczyć moją "bo na pewno jest jeszcze inna" o_O oszolomek :D do prezentacji of kors nie doszło [emoji14]

Tak pisze, żeby Wam pokazać, ze dziecko dziecku nierówne i niektórym naprawdę nie wystarczają ogolniki ; )
Haha dobry jest :)
Jak powiedziałam mojemu że nie mogę sikac na stojąco bo nie mam siusiaka to mi odpowiedział: Kupić!

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Heloł

Co do pytań o poród to ja miałam cesarkę i synek przyjął za oczywiste, że teraz jak dzidziuś będzie na tyle duży to pojadę do lekarza i on "obetnie mi brzuch i wyjmie dzidziusia" ;) co prawda mam nadzieję na poród sn, ale nie wyprowadzam synka z błędy. Ma niecałe 3,5 roku :)
Bajek bym nie wciskała i jesli by dopytywał to bez problemu powiedzialabym, że dziecko wychodzi przez pochwę - gdyby pytał dalej to bym opowiadała, bez wdawania się w szczegóły - chyba, że sam by o nie pytał. Poród to coś zupełnie naturalnego i nie widzę powodu by robic z niego tajemnicę :) a przecież nie trzeba mowić, że to bardzo boli. Mnie synek pytał czy będzie bolało to mu powiedziałam, że tak, ale to dobrze bo będe wiedziała, że juz czas pojechac do szpitala - gdyby nie bolało to mogłabym się nie zorientować w porę :)

Co do zielniki to jej nie kojarzę zbytnio, ale też pózniej dołączyłam... Wroniastej genetyczne nie wyszły źle bo wyniki miała w górnej granicy normy - mój maluszek tez miał przeziernosc 1,9 i wszystko dobrze ;) aczkolwiek faktycznie zniknęła przed wynikami badań krwi. Pisała też, że nie ma internetu i może jej nie być - trzymam kciuki by wszystko było u niej ok!

7u223e3kwboc3bjp.png

A się nie dziwie dlaczego zniknęła:),

Mama dzwoni i mówi , że robi dla mnie paczki [emoji1][emoji1] jestem taka szczęśliwa tym bardziej , że popsuła mi się waga [emoji23][emoji16]

w57vxzkr0voyai9q.png

Ale chyba Ona nie brała udziału w żadnych "awanturkach"? żeby się obrazić. albo ominelam :)

Hej zielinka mi odpisala ze nie chce juz byc na forum.

oar8s65gmlqg37sx.png
Myślę że poszło o tą ala awanturę ze zdjęciem z usg. Z jednej strony się nie dziwię. Nikt nie czekał na jej odpowiedź, a większość wypowiedziała że sama zainteresowana się nie zna...
Myślę, że to właśnie o to chodzi. Bo wtedy napisała ostatniego posta.

:-)
Jej wybór.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Myślę że poszło o tą ala awanturę ze zdjęciem z usg. Z jednej strony się nie dziwię. Nikt nie czekał na jej odpowiedź, a większość wypowiedziała że sama zainteresowana się nie zna...
Myślę, że to właśnie o to chodzi. Bo wtedy napisała ostatniego posta.

:-)
Jej wybór.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Dokladnie wlasnie do mnie napisala ze nie ma zamiaru sie stresowac jak kilka osob na raz na nia naskakuje jak wstawia zdjęcie usg i mowi ze wszystko ok

oar8s65gmlqg37sx.png

Do góry