Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Myślę że może być ja też na razie czuje bulgotanie a czasem jak przyłoże rękę czuje pływanko dziś chyba się ululalo w basenie bo grzeczniutko siedzi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myślę że może być ja też na razie czuje bulgotanie a czasem jak przyłoże rękę czuje pływanko dziś chyba się ululalo w basenie bo grzeczniutko siedzi
Dla mojego męża dzidziuś też był abstrakcją do momentu usg, gdy w 11 tygodniu zobaczył nasze maleństwo na ekranie (i to w 3D[emoji6] ) to chyba uwierzył, ze w brzuszku jest dziecko. Od tego momentu sam z siebie głaszcze brzuszek itp.[emoji5]Jeszcze nie czuję ruchów, ale myślę, że w najbliższych tygodniach przekonam się jak to jest. Jestem ciekawa co to za uczucie. Chciałabym, żeby mąż mógł położyć rękę na brzuchu i poczuć ruchy dzidzi. Cieszy się z dziecka, ale póki co, to dla niego abstrakcja. Na pewno dużo daje jego obecność podczas usg, bo może na własne oczy zobaczyć małego człowieka. Przekonać się,że to dziecko już tam jest
zakładka wyprzedażeDziewczyny gdzie wy te promo z hm wyczailyscie ja wchodzę na stronę i same regularne ceny ;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Link do: Moda i dobrej jakości ubrania w najlepszej cenie HM.comDziewczyny gdzie wy te promo z hm wyczailyscie ja wchodzę na stronę i same regularne ceny ;(
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z synem od urodzenia do pol roczku uzywalam emolium teraz uzywam obojetnie jakiego dla dzieci i nigdy zadnych problemow skornych nie mial emolienty bardziej ochraniaja ta delikatna skore noworodka moim zdaniemNie wiem czy tu było o emolientach ale już nie chce mi się szukać. czy nie uważacie, ze używanie ich dla noworodka ze zdrową skórą jest bez sensu? przecież przyzwyczaimy ją a te środki są dla skór problemowych...