reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

19+1 tylko martwi dziwi mnie to że tyle czasu to trwa.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam od 25 tygodnia regularne skurcze, które okazywały się przepowiadaczami. Końcówka ciąży to była masakra bo miałam całonocne skurcze, co 7-5min. i cisza - ostatnie 2tyg. przed porodem były najgorsze, a i tak na koniec mnie pokroili...
kiedy masz wizytę? Może warto skonsultować ze swoim ginekologiem? Bo u jednej zwykłe przepowiadacze, a u drugiej i szyjka poleci

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Ja noszę ten sam rozmiar.Tylko bluzki, które były bardzo dopasowane są za krótkie i brzuch wychodzi dołem.

w57vxzkr0voyai9q.png

Ja miałam od 25 tygodnia regularne skurcze, które okazywały się przepowiadaczami. Końcówka ciąży to była masakra bo miałam całonocne skurcze, co 7-5min. i cisza - ostatnie 2tyg. przed porodem były najgorsze, a i tak na koniec mnie pokroili...
kiedy masz wizytę? Może warto skonsultować ze swoim ginekologiem? Bo u jednej zwykłe przepowiadacze, a u drugiej i szyjka poleci

7u223e3kwboc3bjp.png
Wizytę mam dopiero w lutym. Te skurcze to pikuś. Boję się teraz wstać bo przy wstawaniu coś z przodu po prawej kłuje i to nie tak jak zwykle. Jak jutro będzie tak dalej to będę szukała gdzieś pomocy bo nie idzie funkcjonować.

Wizytę mam dopiero w lutym. Te skurcze to pikuś. Boję się teraz wstać bo przy wstawaniu coś z przodu po prawej kłuje i to nie tak jak zwykle. Jak jutro będzie tak dalej to będę szukała gdzieś pomocy bo nie idzie funkcjonować.

Moze idz do innego ginekologa prywatnie skonsultowac na szybko? Nie brzmi to za ciekawie

oar8s65gmlqg37sx.png

A właśnie propo rośniecia. Kupujecie już większe rozmiary ? Ja na razie z większych to tylko stanik. No i niektóre koszule muszę m. A tylek i uda dalej wchodzą w 36.

p19u9jcg81ehxczt.png
Nadal wchodzę w 38 :) Wczoraj kupilam dwie tuniki i bluzke, nadal M, tylko taki luzniejszy krój. U nas w Carry -50% na wszystko, wiec zlowilam te 3 perełki[emoji6]

reklama
Do góry