reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja nie kupowałam,ale dostałam spodnie z h&m i mają strasznie zaniżoną rozmiarówke... u Was też tak było?
Dostałam rozm. 34 i z góry założyłam,że nie wejdę,więc pojechałam wymienić. Przymierzyłam 36 i były ok,jeszcze z luzem,więc myśle jeszcze mi się przytyje to będą akurat. Teraz trochę je rozchodziłam i są za duże,wręcz spadają :o
Ja zamówiłam rozmiar większe bo chce w nich trochę dłużej pochodzić. Zobaczymy co mi przyjdzie

reklama
U nas w sąsiedztwie jest pożar pali się garaż sąsiadów tak się zerwałam na równe nogi że jak mnie zakulo w lewym boku tak przez 5 pełnych minut nie mogłam się wyprostować ale to raczej więzadła właśnie i takie sporadyczne pobolewania też mam dalej pd czasu do czasu

w4sqskjo66g0v3bl.png

Ja nie kupowałam,ale dostałam spodnie z h&m i mają strasznie zaniżoną rozmiarówke... u Was też tak było?
Dostałam rozm. 34 i z góry założyłam,że nie wejdę,więc pojechałam wymienić. Przymierzyłam 36 i były ok,jeszcze z luzem,więc myśle jeszcze mi się przytyje to będą akurat. Teraz trochę je rozchodziłam i są za duże,wręcz spadają :o
Mają, mają, ja normalnie noszę 36, chciałam mieć "ciut wieksze" bo to różnie bywa, zamówiłam 38 slimy i są dużo za luźne. Ale mówię sobie, że zobaczymy jak to będzie później i może jednak będą jak znalazł :D
A propos zawyżania czy zawyżania to była afera, ale nie w Polsce
Link do: Klientka oskarża H&M, że zaniża numerację i wpędza klientki w kompleksy. Jak jest naprawdę? [SPRAWDZAMY]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Mają, mają, ja normalnie noszę 36, chciałam mieć "ciut wieksze" bo to różnie bywa, zamówiłam 38 slimy i są dużo za luźne. Ale mówię sobie, że zobaczymy jak to będzie później i może jednak będą jak znalazł :D
A propos zawyżania czy zawyżania to była afera, ale nie w Polsce
Link do: Klientka oskarża H&M, że zaniża numerację i wpędza klientki w kompleksy. Jak jest naprawdę? [SPRAWDZAMY]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
No to teraz się zastanawiam czy dobrze zrobiłam biorąc większe[emoji52]

W ich koszule nigdy się nie miescilam w swoim rozmiarze.

Dostałam rozm. 34 i z góry założyłam,że nie wejdę(zwykle spodnie kupuje 38),więc pojechałam wymienić. Przymierzyłam 36 i były ok,jeszcze z luzem,więc myśle jeszcze mi się przytyje to będą akurat. Teraz trochę je rozchodziłam i są za duże,wręcz spadają :o
zależy jaki model. mam 3 pary i 2 z nich rzeczywiście 38 a luźne są, ale trzecia para odwrotnir, bo aż 40 dopiero dobra ;) więc trzeba przymierzać.

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry