reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Oj POWIEM wam że to cudownie polecam termy :) mega wypoczywelam

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja się też wybierałam, ale poczekam do wizyty u gina, czy po tych atrakcjach szpitalnych nie będzie przeciwwskazań. A tak mi się relaksik na ciepłym basenie marzył.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja się też wybierałam, ale poczekam do wizyty u gina, czy po tych atrakcjach szpitalnych nie będzie przeciwwskazań. A tak mi się relaksik na ciepłym basenie marzył.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj tak Ty to się zapytaj. Moja gin co prawda nie zalecala bo bała się infekcji ale porzadziłam się;) i nie żałuję. A były 4 kobiety w ciąży. W tym dwie w baaaardzo zaawansowanej;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Nie chcę być panikarą ale zaczynam się martwić... Wzielam kolejną nospe. To taki dziwny ból raz kłuje z przodu po prawej stronie a raz stołu po prawej troszkę podobnie do okresowego ale inaczej. Może to nerki... Dzidzia się rusza to chyba wszystko jest ok a jeszcze taki obiad se wzięłam na łeb że jeszcze nad nim stoję :/

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie chcę być panikarą ale zaczynam się martwić... Wzielam kolejną nospe. To taki dziwny ból raz kłuje z przodu po prawej stronie a raz stołu po prawej troszkę podobnie do okresowego ale inaczej. Może to nerki... Dzidzia się rusza to chyba wszystko jest ok a jeszcze taki obiad se wzięłam na łeb że jeszcze nad nim stoję :/

Połóż się na chwilę i odpocznij. Moze za dużo sobie wzielas na głowę dlatego boli. Jak nie przestanie po odpoczynku i nospe to ja bym pojechała na IP.

Mamusie bardzo dziękuję za dobre słowo :-) Przede wszystkim trzeba pozytywnie myśleć.Dzisiaj byłam z mamą na mieście i oglądałyśmy ciuszki dla maleństwa.Są takie pięknie :-* No ale nie wiemy jaka płeć,jak będzie wiadomo to będziemy szaleć a raczej babcia będzie :-D Bardzo już czekała na wnuka. Byłam już w h&m przymierzałam spodnie ciążowe,by zorientować się jaki rozmiar.Chcę zamówić przez internet i teraz mam pytanie czy można za pobraniem?Ktoś zamawiał w h&m?

oar8ugpjafqeooh5.png

Majka weź Ty odpuść gotowanie, jak masz takie bóle, są rzeczy ważne i ważniejsze. Idź się połóż i odpoczywaj.

reklama
Mamusie bardzo dziękuję za dobre słowo :-) Przede wszystkim trzeba pozytywnie myśleć.Dzisiaj byłam z mamą na mieście i oglądałyśmy ciuszki dla maleństwa.Są takie pięknie :-* No ale nie wiemy jaka płeć,jak będzie wiadomo to będziemy szaleć a raczej babcia będzie :-D Bardzo już czekała na wnuka. Byłam już w h&m przymierzałam spodnie ciążowe,by zorientować się jaki rozmiar.Chcę zamówić przez internet i teraz mam pytanie czy można za pobraniem?Ktoś zamawiał w h&m?

oar8ugpjafqeooh5.png

Można za pobraniem :)

Do góry