reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja mam niemal codziennie skurcze, jak zamiast siedzieć czy leżeć coś robię to potem kilka godzin się męczę :/

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Bylismy dzis z mlodym na sankach, ale dziecko mialo radoche :)

Jak wracalismy to takiego orla wywinelam, ze szok. Ale nic mnie nie boli wie chhba nie panikuje.

Nic. Ani brzuch, ani tylek. Dobrze chyba, ze mialam getry na to spodnie, pod spodem sweter i kurtka puchowa.
Az moj maz sie wystarszyl. Nie wiem jak u was, ale u mnie w miescie zabezpieczenie lodowych chodnikow to tragedia.

obserwuj czy nie robi ci się niedobrze, nie zacznie pobolewać brzuch albo nie zwiększy się ilość upław. jak nic to raczej oki ;) Ja też już w ciąży zaliczyłam "orła " i z dzidzią oki ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry