reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Co do włosów na brzuchu...dziękuję Matce Naturze, że jestem blondynką. Nie mam, a nawet te pod pachami i na nogach przestają mi rosnąć:)

A czy te kremy, które stosujecie są bezpieczne? Przecież to sama chemia.
Ja nigdy nie stosowałam, wiec się nie znam.

oar8pg4n1kii9v0d.png

reklama
Co do włosów na brzuchu...dziękuję Matce Naturze, że jestem blondynką. Nie mam, a nawet te pod pachami i na nogach przestają mi rosnąć:)
Mam tak samo , włosy pod pachami zaczęły mi rosnąć jak miałam 19 lat , urosło kilka i teraz te kilka wyrywam pęsetą .Wosku nie mogę stosować bo po pierwsze urywa mi włoski (bo są tak cieniutkie ) a po drugie po wosku mam zawsze krwiaki , bo mam tak wrażliwą skórę .

Pytanie do was , ile dziennie schodzi pampersów tak przeciętnie ? i jakie są dobre ? kupować firmowe ? czy wszystkie mają ten pasek (wyznacznik czy pieluszka jest już mokra ) ? jak to wychodzi cenowo ?
Pytam bo do wyprawki trzeba dorzucić pieluszki , pamiętam jak moja koleżanka była w 9 m ciąży i miała dość duży zapas , bo kupiła na mega promocji .

Dzieki dziewczynu za podpowiedzi w sprawie tego kremu do depilacji.
Apropo wloskow na brzuchu u mnie też sie pojawoly, na szczęście jakieś pojedynczy, chyba dziś wieczorem spróbuję pozbyć się ich pensetą...ałaaaa;-)

reklama
Zając, dobrze pamiętam, że z wit. bierzesz Prenetal duo? Jesli tak to napisz mi prosze, czy dha bierzesz jedną czy dwie tabletki. Moja gin.też mi poleciła te wit., biorę je od poniedziałku, bo dopiero przyszly (kupiłam na allegro) i na razie biorę jedną classic i jedna dha.

Do góry