reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry :)

A widać u Was już Linea negra?

U mnie już jest, na górze do połowy i od dołu, bleeee ohyda :)
Nieee u mnie jeszcze nie :)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Ja też jeszcze nie mam tej kresy widocznej. W pierwszej ciąży miałam, ale nieco później, więc teraz podejrzewam, ze te będzie.

Ja we wtorek mam wizytę, już doczekać się nie mogę ci tam słychać u mojego maleństwa :)

Wydaje mi sie że nie kwesta województwa tylko lekarza i przychodni. Po prostu olewają i idą po najmniejszej linii oporu. Poszukaj lekarza w innej poradni.
Na forach i wsród znikomych wiele koleżanek z rożnych części kraju prowadziło ciąże na NFZ i były zadowolone. Zreszta to nie kwestia zadowolenia tylko bezpieczeństwa i zdrowia twojego i twojego dziecka.

Co do pasów to mi namieszał w głowie lekarz który prowadził ciąże z pierwszym dzieckiem, powiedział zeby na trasy zapiać pasy a po mieście nie. W mieście czesto sa to zwykle stłuczki a nie wypadki. Ale jakoś nie umiałam sie przestawić i zawsze zapinalam i zapinam.
Osobiście znam jeden ciezki przypadek gdzie koleżanka straciła ciąże przez pasy, ale mieli straszny wypadek (wjechał w nich na zakręcie pijany kierowca z prędkością 130km/h). I pewnie powiem coś strasznego, ale dzięki pasom koleżanka przeżyła, ma dwójkę dzieci i wiem, że nie można tak wartościować ale chyba lepiej że dzieci mają matkę niz gdyby wstraciły w wypadku matkę i brata/siostrę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To trzecia przychodnia która w ten sposób prowadzi mi ciążę ale zapytam jeszcze mojej koleżanki która chodzi w tej samej miejscowości ale do innej przychodni. Ogólnie dwie osoby poleciły mi tego lekarza a osoba pracująca w tutejszym szpitalu powiedziała że to najgorszy lekarz ehh

Ja pasy zapinam ale co ruż poprawiam i mam wrażenie że się zaciskają coraz mocniej.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry