Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Nieee u mnie jeszcze nieDzień dobry
A widać u Was już Linea negra?
U mnie już jest, na górze do połowy i od dołu, bleeee ohyda
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nieee u mnie jeszcze nieDzień dobry
o tak! ja też już nie mogę się doczekać aż poczuje pod skórą nóżkę, albo łapketeraz czekam na takiego kopniaka
Zobacz załącznik 790404
Ja też czekam póki co czekam na solidne kopniakiteraz czekam na takiego kopniaka
Zobacz załącznik 790404
Ja nie mam jeszce. Ciekawe czy się pojawi.Dzień dobry
O tak tak. Moja siostra mówi ze chce takie zdjęcie siostrzenicy albo siostrzenicateraz czekam na takiego kopniaka
Zobacz załącznik 790404
To trzecia przychodnia która w ten sposób prowadzi mi ciążę ale zapytam jeszcze mojej koleżanki która chodzi w tej samej miejscowości ale do innej przychodni. Ogólnie dwie osoby poleciły mi tego lekarza a osoba pracująca w tutejszym szpitalu powiedziała że to najgorszy lekarz ehhWydaje mi sie że nie kwesta województwa tylko lekarza i przychodni. Po prostu olewają i idą po najmniejszej linii oporu. Poszukaj lekarza w innej poradni.
Na forach i wsród znikomych wiele koleżanek z rożnych części kraju prowadziło ciąże na NFZ i były zadowolone. Zreszta to nie kwestia zadowolenia tylko bezpieczeństwa i zdrowia twojego i twojego dziecka.
Co do pasów to mi namieszał w głowie lekarz który prowadził ciąże z pierwszym dzieckiem, powiedział zeby na trasy zapiać pasy a po mieście nie. W mieście czesto sa to zwykle stłuczki a nie wypadki. Ale jakoś nie umiałam sie przestawić i zawsze zapinalam i zapinam.
Osobiście znam jeden ciezki przypadek gdzie koleżanka straciła ciąże przez pasy, ale mieli straszny wypadek (wjechał w nich na zakręcie pijany kierowca z prędkością 130km/h). I pewnie powiem coś strasznego, ale dzięki pasom koleżanka przeżyła, ma dwójkę dzieci i wiem, że nie można tak wartościować ale chyba lepiej że dzieci mają matkę niz gdyby wstraciły w wypadku matkę i brata/siostrę.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ja jeszcze biorę plus jakieś tam witaminki jeszczeU mnie jakaś linia jest,ale taka delikatna
Dziewczyny a kwas foliowy bierzecie jeszcze??