reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Przemyśl czy nie warto zmienić lekarza, bo taka sytuacja nie powinna mieć miejsca. Tym bardziej jeśli sama widzi ze szyjka się skraca.
Na dodatek Umowilabym się do innego ginekologa na kontrolę, bo sumie zostawiła Cie na lodzie.
Przykro mi :-/ masakra.

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzis moge juz napisac, bo emocje opadly troche. Wczoraj mialam wizyte u ginekologa (prywatna jak zawsze), normalnie wyszlam zla i wsciekla.

Czemu ????

p19u9jcg81ehxczt.png

Suelen co za masakra! Zmień ją może, przecież to jakaś kpina.
Ja jutro idę na wizytę. Mam nadzieję że nie odbierze mi rozumu jak zwykle a lekarz nie oleje mnie jak zwykle hehehe chyba zaczynam się denerwować...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Zajac opisalam wyzej wszystko.

Moja pierwsza mysl, zmieniam lekarza, ale tyle u niej jestem. Prowadzila mi ciaze z malym i zawsze bylo ok. Teraz jej odwalilo cos.

A na wizyte do kogos pojde echh..

A ja jutro na krew idę bo w poniedziałek wizyta u ginekologa. Ja się dopomne w razie co o usg żeby zobaczyć maluszka ;)

Moje młode- tak mi się wydaje - od dwóch dni nad ranem intensywnie pływa... :) teraz też sobie leżę i chyba sobie radośnie urządza pływanko w brzuchu :)
p19u9jcg81ehxczt.png

Majka- ja teraz powinnam dostać z zusu , ZUS podobno płaci ze zwolnienia na zwolnienie i prawdopodobnie ma na to 30dni

Maciorek - dlaczego masz holtera?

Saulen - mi na NFZ zawsze badają czynność serca - może faktycznie poszukaj kogoś nowego, najlepiej takiego, który prowadził już ciążę bliźniacze.

w57vxzkr0voyai9q.png

Zajac opisalam wyzej wszystko.

Moja pierwsza mysl, zmieniam lekarza, ale tyle u niej jestem. Prowadzila mi ciaze z malym i zawsze bylo ok. Teraz jej odwalilo cos.

A na wizyte do kogos pojde echh..

Zmień lekarza. Ja zmieniłam w 16 tc i w końcu jestem zadowolona. Zaufanie do gin to podstawa.

reklama
Majka- ja teraz powinnam dostać z zusu , ZUS podobno płaci ze zwolnienia na zwolnienie i prawdopodobnie ma na to 30dni

Maciorek - dlaczego masz holtera?

Saulen - mi na NFZ zawsze badają czynność serca - może faktycznie poszukaj kogoś nowego, najlepiej takiego, który prowadził już ciążę bliźniacze.

w57vxzkr0voyai9q.png
Moje standardowe ciśnienie 134/75. Lekarz twierdzi, że jest jeszcze w normie ale woli się upewnic jak jest w nocy i w ogóle.
Całe życie miałam dość wysokie ciśnienie(jednak nie takie, żeby leczyć) a od początku ciąży wręcz się obniżylo już.
A do tego nadwaga, więc lepiej chuchac na zimne.
Najlepsze jest to ze przy wysokim ciśnieniu mega dobrze się czuje. Ale dzidzia już nie i dlatego to wszystko :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry