reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Daktyl a dlaczego chcesz cc? Ja myślę ,że chcę naturalnie rodzić, tak myślę ale wolę jeszcze za głęboko się na tym nie zastanawiać :errr: Tak doktor G i B pracują tylko w mswia niestety :sad:

Co to znaczy 5x50 ze 5 tabletek dziennie? Biorę 50 jedna dziennie. Może teraz mi zwiększy, ale dziwi mnie ze na początku tak ładnie spadło a teraz odbiło. To dla mnie nowość bo dopiero w ciazy mi wyszła niedoczynność i jestem zielona.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

To znaczy,że od poniedziałku do piątku jedna tabletka 50 , a sob-niedz 1 1/2 tabletki czyli dawka 75:-) :)

reklama
cechy dominujace
oczy ciemne
karnacja ciemniejsza
włosy ciemne
uszy odstające :p
usta pełniejsze
jeśli np twoja mama lub tata miał ciemne włosy jesteś nosicielem również i tej cechy , wiec nigdy nic nie wiadomo ,ale w twoim przypadku szansa na dziecko o blond włosach i niebieskich oczach jest bardzo wysoka
Oj to rzeczywiście mój mąż ma wszystkie cechy dominujące, niestety odstające uszy też:)

Cymera ja myślałam, że córka odziedziczy ciemne oczy po tacie a nie odziedziczyła ma takie sama jak ja. Mąż ma trójkę rodzeństwa i jego brat tak jak on i ich tata mają brązowe a dwie siostry i mama mają zielone. Tata i brat mają cimną karnację i ciemne włosy a mój mąż ma blond włosy i ciemną karnację. Gdy był mały włosy miał zupełnie białe jak mleko. Anomalia genetyczna [emoji38] niegdy tego dziedziczenia nie zrozumiem. Teraz obstawiamy , że jeśli potwierdzi się córka to też będzie miała zielone oczy.

w57vxzkr0voyai9q.png

Daktyl a dlaczego chcesz cc? Ja myślę ,że chcę naturalnie rodzić, tak myślę ale wolę jeszcze za głęboko się na tym nie zastanawiać :errr: Tak doktor G i B pracują tylko w mswia niestety :sad:

To znaczy,że od poniedziałku do piątku jedna tabletka 50 , a sob-niedz 1 1/2 tabletki czyli dawka 75:-) :)
W moim przypadku tabletka 75 mg :) 50tki już wykończyłam a jakoś zawsze miałam i 50 i 75 nigdy nie myślałam żeby je dzielić [emoji14] za dużo zachodu;)

p19u9jcg81ehxczt.png

taka ciekawostka test koloru oczu , u mnie wyszły ciemne na 80 % zielone 15 % i niebieskie tylko 5 %
Link do: Kalkulator koloru oczu - Kalkulator ciąży - Ciążowy.pl

Emkaa postaram się ale podejrzewam że będę wymuszac położenie w szpitalu żeby czuć się bezpiecznie.

Biedronka ja już miałam cc i podejrzewam że nawet jeśli nie ma przeciwwskazań to nikt nie będzie nawet na mnie napieral że względu na Naszą historie, nie chce się powtarzać, ale straciliśmy dziecko...

Może głupio to zabrzmi ale ja cc traktuje jak wybawienie przed powikłaniami porodu sn chociaż wiem że przy cc też zdarzają się powikłania.

reklama
Daktyl bardzo, bardzo mi przykro kochana :( Chyba coś czytałam, bo wytrwale czytam cały wątek od początku . Wybacz za nie takt . Lecę spać, choć ostatnio męczy mnie bezsenność :(

Do góry