reklama
s.michalina
Fanka BB :)
Brzuch bolał mnie mocno tydzień temu i żołądek. Żołądek okropnie, bywało ze wyprostować się nie mogłam. W tym tygodniu.jest zdecydowanie lepiej ale od czasu do czasu.czuję brzuch
wroniasta
mam tak samo, prawie codziennie ale nie cały czas, tak z pół godz i przechodzi. ból taki jak przed okresem , jakby skurcze, ciągnięcie w podbrzuszu. czasem naprawdę mocno potrafi zaboleć. ale podobno o ile nie towarzyszą mu plamienia i krwawienia a ból nie jest pulsujący, to nie ma się czym martwićDziewczyny, czy Was również pobolewa brzuch? Taki dyskomfort, lżejszy ból niż na okres, ale bardzo podobny... Niby to normalne, macica się powiększa, ale nie czytałam w Waszych wypowiedziach o tych dolegliwościach.
tynka2506
Mnie ostatnio kulo ale czasem boli tez jak przed okresem . Czasem biorę nospe mój gin poleca bo mówi ze ona działa rozkurczowo wiec dobrze i jest bezpieczna w ciąży
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Anulka.
Jak ja się cieszę że przybywa tu mamusiek [emoji38] co prawda trzeba szybciej czytać ale jest raźniej. Widzę że pojawiły się mamy w podobnym wieku do mojego ( na forum wyczytałam ' w wieku geriatrycznym [emoji38][emoji48]) razem będzie łatwiej .
Napisane na GT-I9305 w aplikacji Forum BabyBoom
KaSia86
Hehe określenie masakra, pierwszy raz usłyszałam to w "Bridget Jones" a teraz stwierdzam, że chyba i ja się łapię na to określenie [emoji12][emoji23]Jak ja się cieszę że przybywa tu mamusiek [emoji38] co prawda trzeba szybciej czytać ale jest raźniej. Widzę że pojawiły się mamy w podobnym wieku do mojego ( na forum wyczytałam ' w wieku geriatrycznym [emoji38][emoji48]) razem będzie łatwiej .
Gemmina
Lekarze do których chodziły moje koleżanki i polecają:Anika84 ja jeszcze nie wybralsm lekarza w poznaniu, mam z tym problem..
Małgorzata Schwartz
Piotr Broda z Pro Life clinic
Poczytajcie o nich.
Gemmina
Powodzenia! [emoji110]Jutro 8 rano wizyta rozpoczynam odliczanie
reklama