reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

No dobra przyszedł czas na moje wkręcanie sobie... do wizyty trochę ponad 2 tyg. Na pewno poproszę o usg bo zaczynam sobie wkręcam różne rzeczy... zachowuje się jak matka wariatka. Zawsze dobrze się czułam przecież nie miałam jakiś turbo objawów, wiem że 2 trymestr jest lepszy niż 1 a mimo to ...na siku nie wstaje ooo to już znak, może coś jest nie w porządku...czy serduszko bije...i to tak na święta:(

p19u9jcg81ehxczt.png
Zając bo dostaniesz na dupe! Wszystko z babelkiem jest w najlepszym porządku! Po prostu przyszły chwilę bez dolegliwości ale one wrócą hehe nie bój się o to ;-)
Są święta [emoji319], więc masz myśleć pozytywnie bo tak jest! :-*

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Laseczki :-)
Jak obyczaj każe stary,
według ojców naszej wiary,
pragnę złożyć Wam życzenia w dniu Bożego Narodzenia.
Niech ta Gwiazdka Betlejemska,
która świeci tu o zmroku,
doprowadzi do spełnienia wszystkich marzeń w Nowym Roku.
ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT!
Niech nasze maleństwa rosną w siłę!!!
Cieszę się ogromnie że Was poznałam!
[emoji319] [emoji320] [emoji318] [emoji311] [emoji301] [emoji300] [emoji703]
Buziaki dla Was!

Yoohoosek mnie też po biocenozie wyszedł jakiś grzyb i dostałam globulki. Też żadnych objawów nie mialam[emoji50]

Zając rwy jako tako się w ciąży nie leczy. Sa pozycje i ćwiczenia które pomagają trochę...

Ja już wszystko pogotowane. Jeszcze tylko boczek wsadze do piekarnika i finisz. Wyszła mi zajebista ryba po grecku[emoji7]
Już się tego jedzenia doczekać nie mogę, dobrze że wigilia nie była miesiąc temu bo bym pewnie nic nie zjadła [emoji16]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Zając bo dostaniesz na dupe! Wszystko z babelkiem jest w najlepszym porządku! Po prostu przyszły chwilę bez dolegliwości ale one wrócą hehe nie bój się o to ;-)
Są święta [emoji319], więc masz myśleć pozytywnie bo tak jest! :-*

To pewnie chwilowe :) dziękuję:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzień dobry Dziewczynki, wczoraj miałam taki natłok obowiązków, że nie udało mi się nawet wejść i poczytać co u Was, teraz póki mam chwilkę, a pewnie już dzisiaj do wieczora znowu bedzie mnóstwo pracy i przygotowan, wiec chciałabym Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia- zdrowych, wesołych, spokojnych rodzinnych świat Bożego Narodzenia. Oby maluszki w brzuszkach pozwoliły się porządnie najeść Mamusiom, dawały coraz częściej znać o sobie i pięknie rosły :)

No dobra przyszedł czas na moje wkręcanie sobie... do wizyty trochę ponad 2 tyg. Na pewno poproszę o usg bo zaczynam sobie wkręcam różne rzeczy... zachowuje się jak matka wariatka. Zawsze dobrze się czułam przecież nie miałam jakiś turbo objawów, wiem że 2 trymestr jest lepszy niż 1 a mimo to ...na siku nie wstaje ooo to już znak, może coś jest nie w porządku...czy serduszko bije...i to tak na święta:(

p19u9jcg81ehxczt.png
Wariatka [emoji12]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Dzień dobry ;) utłuke swojego męża- oczywiście nie wyłączył budzika[emoji34] tyle że on dalej chrapie a ja już nie zasne...
Od dwóch nocy nie wstaje na siku :) czyżby magia 2 trymestru ? Bo to już 2 trymestr :) [emoji177]

Dziewczyny życzę Wam dużo zdrowia, cierpliwości ( do naszych facetów ), sily ( bo nam się przyda), pozytywnego myślenia ( odganiamy czarne myśli, mi samej też się przyda ), zdecydowania ( przy zakupach dla Dzidziolków), cudownych ruchów naszych dzieciaczkow, żebyśmy czuły je jak najszybciej a dla tych co czuja- jak najczęściej:) spełnienia wszystkich marzeń :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Heheheh ja nie wstaję od dwóch tygodni, ale rano armageddon, ledwo mogę zdążyć :-) Ale nie wstaję z własnej wygody i lednistwa, bo budzę się koło 5.00 i czuję że mi się chce, ale kot na mnie leży więc jak mogę wstać?:p Więc leżę do 6.00 z kotem na nogach w takim półśnie, bo jednak czuję ten pęcherz heheheh :-)

Zając nie martw się bólem pupy i kości ogonowej bo ponoć w naszym stanie to normalne. Macica rośnie i te sprawy :-)

reklama
Heheheh ja nie wstaję od dwóch tygodni, ale rano armageddon, ledwo mogę zdążyć :-) Ale nie wstaję z własnej wygody i lednistwa, bo budzę się koło 5.00 i czuję że mi się chce, ale kot na mnie leży więc jak mogę wstać?:p Więc leżę do 6.00 z kotem na nogach w takim półśnie, bo jednak czuję ten pęcherz heheheh :-)

Zając nie martw się bólem pupy i kości ogonowej bo ponoć w naszym stanie to normalne. Macica rośnie i te sprawy :-)
Ooo widzisz co za życie;) chyba już się przyzwyczajamy do nie spania. Mój kot dziś też na mnie leżał tylko że on się układa na brzuchu moim ;) łapy tylne ma na udach przednie prawie na piersiach i się wyciaaaaaga:)
A dziś swędzi mnie brzuch tak dla odmiany ;) widzisz jak nie ból du*y to swędzenie;) ale tym swedzeniem to się trochę przejmuje i patrze co i jak bo koleżanka z pokoju w pracy ma ospe. A szkoda ze nie słyszałam jak mówiła i się chwalila że chodziła p osobach znajomych gdzie dzieci mają ospe... Opier*****a bym od razu...kretynka. dwie ciężarne w pokoju a ta... Szkoda gadac

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry