reklama
motylek05
Fanka BB :)
Mnie to biodra bolą , kości ;( aż sie boje tego bo z córką w ciąży. chodzić przez ból bioder nie mogłam. Straszne to było ;( dopiero z pół roku po porodzie przeszło.lekarze mowili ze mi sie biodra rozchodzą i dlatego boli :/ ale teraz to chyba za wcześnie ba rozchodzenie bioder?Dziewczyny help. Mam ból...du*y [emoji16] i to dosłownie. Od jakiegoś czasu jak usiądę, albo wstanę a później chodzę boli mnie pośladek. Nigdy tak nie miałam. Zastanawiam się czy to ma związek z ciąża- no ale chyba ma tak jakby kości mnie bolały w tyłku. Ma tak któraś?
Natalia91
Dziewczyny chce wam życzyć wesołych świąt bez trosk i zmartwień żebysmy mogły się cieszyć razem z najbliższymi tymi świętami i naszym pięknym stanem. Zdrowia żeby już żadne dolegliwości nam nie przeszkadzały a przedewszystkim nasze maluszki żeby rosły silne i zdrowe i każdy maluch co do jednego urodził się w terminie nie wcześniej. Szczęścia i wytrwałości żebyśmy dały radę zwłaszcza w trzecim trymestrze ogarniać wszystko tak jak teraz szczególnie dla tych mam które mają więcej pociech [emoji4][emoji5][emoji8]
U
użytkownik 167877
Gość
A mam zbadać cmv igg i igm ? Czy tylko jedno z tych ?Moj maz mnie wkurza bo smacznie chrapie, a ja stado baranow policzylam i nic zasne ok 2, a wstane 7, a potem pol dnia rozbita.
Ja z ta cytomegalia trafilam do szpitala dzieciecego gdzie wykryto, potem w poradni zakaznej sie leczyl moj mlody u gastroenterologa. Z tymi powiekszonymi narzadami to pewnie racja, u nas wypadlo na watrobe, ale cale szczescie, ze watroba sie regeneruje tylko lekk na to sa okropne, bo podaje sie leki uspokajajace.
Zając Czerwcowy
Dzień dobry utłuke swojego męża- oczywiście nie wyłączył budzika[emoji34] tyle że on dalej chrapie a ja już nie zasne...
Od dwóch nocy nie wstaje na siku czyżby magia 2 trymestru ? Bo to już 2 trymestr [emoji177]
Dziewczyny życzę Wam dużo zdrowia, cierpliwości ( do naszych facetów ), sily ( bo nam się przyda), pozytywnego myślenia ( odganiamy czarne myśli, mi samej też się przyda ), zdecydowania ( przy zakupach dla Dzidziolków), cudownych ruchów naszych dzieciaczkow, żebyśmy czuły je jak najszybciej a dla tych co czuja- jak najczęściej spełnienia wszystkich marzeń
Od dwóch nocy nie wstaje na siku czyżby magia 2 trymestru ? Bo to już 2 trymestr [emoji177]
Dziewczyny życzę Wam dużo zdrowia, cierpliwości ( do naszych facetów ), sily ( bo nam się przyda), pozytywnego myślenia ( odganiamy czarne myśli, mi samej też się przyda ), zdecydowania ( przy zakupach dla Dzidziolków), cudownych ruchów naszych dzieciaczkow, żebyśmy czuły je jak najszybciej a dla tych co czuja- jak najczęściej spełnienia wszystkich marzeń
Zając Czerwcowy
Wydaje mi się że i to i to chyba igm pojawiają sie po zakażeniu a igg w trakcie. Ja jak miałam przy toxo bardzo wysokie igg i normalne igm to kazała mi tylko igm później powtórzyć.A mam zbadać cmv igg i igm ? Czy tylko jedno z tych ?
Zając Czerwcowy
No dobra przyszedł czas na moje wkręcanie sobie... do wizyty trochę ponad 2 tyg. Na pewno poproszę o usg bo zaczynam sobie wkręcam różne rzeczy... zachowuje się jak matka wariatka. Zawsze dobrze się czułam przecież nie miałam jakiś turbo objawów, wiem że 2 trymestr jest lepszy niż 1 a mimo to ...na siku nie wstaje ooo to już znak, może coś jest nie w porządku...czy serduszko bije...i to tak na święta
U
użytkownik 16
Gość
reklama
Zając Czerwcowy
Justynka czemu Ty się nie odzywasz ??? Ochrzan w Wigilię!!!
[emoji8] [emoji8] [emoji8]