U
użytkownik 167877
Gość
Na początku ciąży miałam brzuch jak skala. Byłam u lekarza . Macica twarda. Kazał mi brać 2x2 . Biorę magne b6. Jest najlepszy. Po 3-4dniach mi przeszło
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Na początku ciąży miałam brzuch jak skala. Byłam u lekarza . Macica twarda. Kazał mi brać 2x2 . Biorę magne b6. Jest najlepszy. Po 3-4dniach mi przeszło
Trzy razy czytalam i nie wierze. Madzien nie obraz sie, ale lekarz pierdoly ci gada, blagam odpal neta i poczytaj. Cytomegalia nie zarazamy sie od zwierzat (to nie toksoplazmoza). To wirus, ktory krotko zyje poza cialem, zarazenie np: kontakt seksualny, pocalunek, kichniecie osoby zarazonej np na ciebie (droga kropelkowa).Zapomniałam wam napisać. Wczoraj jak byłam u ginekologa. To zapytałam go o cytomegalie. Powiedział, że to badanie np nie jest wpisane w kartę ciąży. Bo robi się je wtedy kiedy ktoś jest w grupie ryzyka. Czyli np ma zwierzęta w domu itp. Powiedział , że mogę zrobić ale on nie widzi powodu.
Właśnie tak... [emoji33] rwa? Jezusie z Nazaretu[emoji33] pisałyscie coś o rwie...Jeżeli boli cie wysoko pośladek na środku tak jak by. I ten bol bd schodził ku dołowi . To może rwa cie brać [emoji4]
Tez tak mam, u dolu przy spojeniu. Teraz czuje takie dretwienie po lewo, jakby mi "mrowki" weszlyA ja mam tak napięty brzuch wieczorem że chodzić nie mogę, normalnie głaz
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
To samo miałam pisać, bo ja znowu w temacie toxso obeznanaTrzy razy czytalam i nie wierze. Madzien nie obraz sie, ale lekarz pierdoly ci gada, blagam odpal neta i poczytaj. Cytomegalia nie zarazamy sie od zwierzat (to nie toksoplazmoza). To wirus, ktory krotko zyje poza cialem, zarazenie np: kontakt seksualny, pocalunek, kichniecie osoby zarazonej np na ciebie (droga kropelkowa).
W tym temacie to moge eseje pisac, wlacznie z bankiem komorek macierzystych i prosba o rozmoroznie jednej probki oraz wieczna odmowa.
Ja chyba mam to samo podejrzewam, że to może być rwa kulszowa. Boli mnie tak jakby lewy pośladek i przechodzi na udo. Basen pomaga ale na następne zajęcia idę dopiero w styczniu.Dziewczyny help. Mam ból...du*y [emoji16] i to dosłownie. Od jakiegoś czasu jak usiądę, albo wstanę a później chodzę boli mnie pośladek. Nigdy tak nie miałam. Zastanawiam się czy to ma związek z ciąża- no ale chyba ma tak jakby kości mnie bolały w tyłku. Ma tak któraś?
Właśnie też o tym czytałam. Po tym jak posta wstawiłam. Mój lekarz to idiota [emoji33][emoji24][emoji45] masakra...Trzy razy czytalam i nie wierze. Madzien nie obraz sie, ale lekarz pierdoly ci gada, blagam odpal neta i poczytaj. Cytomegalia nie zarazamy sie od zwierzat (to nie toksoplazmoza). To wirus, ktory krotko zyje poza cialem, zarazenie np: kontakt seksualny, pocalunek, kichniecie osoby zarazonej np na ciebie (droga kropelkowa).
W tym temacie to moge eseje pisac, wlacznie z bankiem komorek macierzystych i prosba o rozmoroznie jednej probki oraz wieczna odmowa.
[emoji35] zapytam lekarza...ale to dopiero 9.01. A to się jakoś leczy ? Nigdy nie miałam problemów tego typu... ciąża to dziwny stanJa chyba mam to samo podejrzewam, że to może być rwa kulszowa. Boli mnie tak jakby lewy pośladek i przechodzi na udo. Basen pomaga ale na następne zajęcia idę dopiero w styczniu.
Szkoda tylko, ze takie pierdoly ci gada. W cytomegalii nie ma czegos takiego jak grupa ryzyka, bo kazdy to moze odsprzedac nam. Ktoa kichnke, lekkoe przeziebienie i bach przeszedl cytomegalie.Właśnie też o tym czytałam. Po tym jak posta wstawiłam. Mój lekarz to idiota [emoji33][emoji24][emoji45] masakra...