reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja dałam pierwszy link jaki się wyświetlał, z tym poruszaniem to też myślałam, że to samemu można, ale mi ruszało samo hahaha

No i ja zawsze pragnęłam co najmniej troje dzieci to bym sobie machała więcej razy ;)

ale oczywiście uwierzę lekarzowi jak powie, że noszę dziewczynkę :)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Ja dałam pierwszy link jaki się wyświetlał, z tym poruszaniem to też myślałam, że to samemu można, ale mi ruszało samo hahaha

No i ja zawsze pragnęłam co najmniej troje dzieci to bym sobie machała więcej razy ;)

ale oczywiście uwierzę lekarzowi jak powie, że noszę dziewczynkę :)

7u223e3kwboc3bjp.png
No dobra....
Nie mam nitki!!!!! [emoji23] hahaha

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

No kumam dla jak można zrobić tylko na tym filmiku moim zdaniem widać jak ona rusza tą nitką :/
ja nie ruszałam ręką i najpierw obrączka miała ruch wahadłowy a potem zaczęła kręcić kółka .Potem zrobiłam jeszcze 3 razy bo jak powiedziałam do siebie ale głupota i obrączka ani drgnęła .Nie traktuję tego w żaden sposób poważnie zrobiłam pośmiałam się i tyle .

Witajcie Mamusie w te przedświąteczne dni ja jutro na 10 mam wizytę i mam nadzieję że poznam płeć a potem wyjeżdżamy na święta w Beskid Śląski :) Bigosy, sałatki pieczone mięsa ogarnięte.
Ostatnio spędzamy każdą wolną chwilę w marketach budowlanych urządzamy nowy dom mam nadzieję że w marcu się wprowadzimy :)
Urządzenia miłe ale wybór drzwi klamek zawiasów podłóg itd itp to jakieś wariactwo :)
Wasze wypieki są imponujące!!!!

svchs65gg8talrm7.png
Kurczę Anika trochę za szybko[emoji53] zawsze na początku roku jest zmiana gamy i przeceniaja dużo rzeczy [emoji4] ewentualnie spytaj czy nie będą czegoś wycofywać z gamy- może Ci to przecenia szybciej

16udskjopmtfyunf.png

U mnie tez wszyscy myśleli ze ruszam. A nie ruszałam. U mnie 3 razy wyszła dziewczyna. Oczywiście zrobiłam to dla zabawy, żeby odstresować się przygotowaniami i gonitwą przedświąteczną.

W związku z tym, że dzis głownie leżę to czuję jak Bąbel tańcuje cały czas.
Pocieszające to w tej chorobie.

oar8pg4njiayxtbm.png

To się wam pożale trochę bo szlak mnie trafia... Byłam dziś u endokrynologa w szpitalu. I po pierwsze nic nie wiem... Po drugie pani doktor chciała mi zrobić RTG płuc... Po 3 nie dostałam żadnych leków, bo są niebezpieczne dla dzieci tak jakby wysokie ciśnienie było dla nich bezpieczne. Zrobiła mi EKG i wyszła jakaś arytmia ale zlała temat i powiedziała że ok. No i po raz 5 w ciągu tygodnia chciała mi robić badania krwi... Już mnie tak drażni norweska służba zdrowia że chyba zostanę w PL na dłużej niż 2tyg.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja siedzę w poczekalni u lekarza. [emoji4] trochę sobie poczekam. Mam nadzieję , że lekarz zrobi mi usg [emoji173] będę spokojna na święta. Miłego dnia wszystkim [emoji4][emoji106]
powodzenia
Kochane jestem po wizycie,ale mam niedosyt. Najpierw było badanko na fotelu i ok, potem dr chciała sprawdzić serduszko takim przenośnym urządzeniem i było kiepsko słychać,więc ja już zawał i kazała mi podejść do usg, tam już powiedziała,że wszystko w porządku,ale nie pokazała mi ktosia,a ja głupia się nie upomniałam :( no i chciałam,żeby płeć potwierdziła,ale powiedziała,że na tym sprzęcie to nic nie zobaczy,więc zostaje mi czekać na połówkowe.
współczuje, wiem co to czekanie :/ umówiłam sie prywatnie i też bulnę kasy a nic się nie dowiem a to dopiero za tydzień
No dobra....
Nie mam nitki!!!!! [emoji23] hahaha

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
no padłam :D heheheh ale to dobrze bo zabobony to nic dobrego hehehe :D

Do góry