Rybcia2309
Fanka BB :)
Moja siostra miała jak wieloryb przed rozwiązaniem, zalała auto zalała salę i starczyło na poród ale prawda jest taka że ma do tej pory wielkie rozstępy :/ ja teraz też mam brzuch jak w 6 miesiącu sama się dziwię że waga stoi byłam pewna że z 5 kg do przodu i tak się czuję, każdy mówi ooo jaki masz już brzuch :/ trzecia ciąża może to....aaa widziałam wczoraj jak dzidzi ziewa i niech mi ktoś powie że to nie dziecko...Witam dziewuszki [emoji4]
Gratuluję wszystkich udanych wizyt [emoji8] a tym co poznały płeć jeszcze bardziej [emoji38]szczerze zazdroszczę... Ja idę w sobotę i mam nadzieję że się w końcu dowiem bo już mnie ta niepewność zaczyna wkurzac [emoji34]
Współczuję Wam takiego wysokiego ciśnienia [emoji20] mam nadzieję że wszystko się unormuje
Jestem po wczorajszej oficjalnej kolacji i powiem Wam ze nawet dobrze się czułam- znalazłam w szafie zapomnianą małą czarną ale taką luzniejszą , do tego pożyczyłam od sąsiadki marynareczkę, wysokie kozaki i gitas [emoji6] normalnie wieloryb w wersji wieczorowej [emoji23]
A właśnie podejrzewam się o wielowodzie czy któraś zna temat, czym to grozi?
Popieram na to co nie ma się wpływu nie powinno się ingerowaćDaktyl gratki [emoji8]
Wnioskuję bo mam bebzon [emoji22] jak mówię że mam 4 miesiąc to nikt mi nie wierzy
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom