reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witam dziewuszki [emoji4]
Gratuluję wszystkich udanych wizyt [emoji8] a tym co poznały płeć jeszcze bardziej [emoji38]szczerze zazdroszczę... Ja idę w sobotę i mam nadzieję że się w końcu dowiem bo już mnie ta niepewność zaczyna wkurzac [emoji34]
Współczuję Wam takiego wysokiego ciśnienia [emoji20] mam nadzieję że wszystko się unormuje
Jestem po wczorajszej oficjalnej kolacji i powiem Wam ze nawet dobrze się czułam- znalazłam w szafie zapomnianą małą czarną ale taką luzniejszą , do tego pożyczyłam od sąsiadki marynareczkę, wysokie kozaki i gitas [emoji6] normalnie wieloryb w wersji wieczorowej [emoji23]
A właśnie podejrzewam się o wielowodzie czy któraś zna temat, czym to grozi?

16udskjopmtfyunf.png
Moja siostra miała jak wieloryb przed rozwiązaniem, zalała auto zalała salę i starczyło na poród ale prawda jest taka że ma do tej pory wielkie rozstępy :/ ja teraz też mam brzuch jak w 6 miesiącu sama się dziwię że waga stoi byłam pewna że z 5 kg do przodu i tak się czuję, każdy mówi ooo jaki masz już brzuch :/ trzecia ciąża może to....aaa widziałam wczoraj jak dzidzi ziewa :D i niech mi ktoś powie że to nie dziecko...
Daktyl gratki [emoji8]
Wnioskuję bo mam bebzon [emoji22] jak mówię że mam 4 miesiąc to nikt mi nie wierzy

16udskjopmtfyunf.png
Popieram na to co nie ma się wpływu nie powinno się ingerować

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dzis z roztargnienia wzięłam 3 Letroxy. Najpierw jeden wg dawki a potem po śniadaniu z roztargnienia zamiast witam wzięłam kolejne 2 tabsy. Przestraszyłam się, moja teściowa lekarz kazała obserwować i nie brać jutrzejszej dawki. Ponoć mogę byc bardzo śpiąca. A dzis spałam w nocy 3 h wiec pewnie zauważę różnicę [emoji23]
A co do wielki h brzuchów. Mój mąż powiedział mi przy śniadaniu, że nasza wspólna znajoma z pracy tez jest w ciąży, ale chyba niedługo rodzi bo ma juz duży brzuch.
Zapytałam ją a ona ze dopiero 13tc. [emoji23][emoji38][emoji38]ach Ci mężczyźni.

oar8pg4njiayxtbm.png

Dziewczyny jeden dzień mnie nie było ale nie dam rady nadrobić wszystkiego, czytałam o tym problemie ze zwolnieniami lekarskimi i uważam zreszta jak większość ze u ciebie jak najbardziej są podstawy nie wyobrażam sobie latać po drabinie o 10 h pracy nie wspomnę bo to nie zgodne z prawem, ja bym tak jak dziewczyny sugerują po prostu podkolorowana sytuacje o zawrotach głowy.
U mnie wczoraj była wigilia firmowa było bardzo miło, w pracy się śmiali ze mogą mnie bezkarnie nazywać grubasem :)
Od wczoraj mamy tez dziewczyny u siebie siedzieliśmy wczoraj z mężem do 10 nad matematyka klasa 6 :) zadania proste ale to tłumaczenie :) mąż nie umie przeboleć ze musi tak wcześnie wstawać żeby zawozić dzieci do szkoły :) w poniedziałek wizyta bardzo się cieszę ale zarazem niepokoje . Jutro muszę iść zbadać mocz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez wizytuje w poniedzialek:)

Ale ja jak chodziłam w ciąży z Matim to jakoś dwa tyg przed porodem do bloku naprzeciwko wprowadziła się dziewczyna i gdzieś ja mijalam i tak mimochodem pomyślałam "o jaki ma brzuch pewnie urodzi przede mna" no i ja urodziłam 30 marca a Ona pod koniec sierpnia :O

To jak moja koleżanka w 20tyg ciąży a ludzie się pytali czy już jest po terminie a jeden jej sąsiad się zapytał czy jest już rozwarcie[emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ale ja jak chodziłam w ciąży z Matim to jakoś dwa tyg przed porodem do bloku naprzeciwko wprowadziła się dziewczyna i gdzieś ja mijalam i tak mimochodem pomyślałam "o jaki ma brzuch pewnie urodzi przede mna" no i ja urodziłam 30 marca a Ona pod koniec sierpnia :O
Masakra! No ale w tym wypadku to często niczyja wina współczuc tylko dźwigania :/

reklama
Do góry