reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witam dziewuszki [emoji4]
Gratuluję wszystkich udanych wizyt [emoji8] a tym co poznały płeć jeszcze bardziej [emoji38]szczerze zazdroszczę... Ja idę w sobotę i mam nadzieję że się w końcu dowiem bo już mnie ta niepewność zaczyna wkurzac [emoji34]
Współczuję Wam takiego wysokiego ciśnienia [emoji20] mam nadzieję że wszystko się unormuje
Jestem po wczorajszej oficjalnej kolacji i powiem Wam ze nawet dobrze się czułam- znalazłam w szafie zapomnianą małą czarną ale taką luzniejszą , do tego pożyczyłam od sąsiadki marynareczkę, wysokie kozaki i gitas [emoji6] normalnie wieloryb w wersji wieczorowej [emoji23]
A właśnie podejrzewam się o wielowodzie czy któraś zna temat, czym to grozi?

16udskjopmtfyunf.png
Moja siostra miała jak wieloryb przed rozwiązaniem, zalała auto zalała salę i starczyło na poród ale prawda jest taka że ma do tej pory wielkie rozstępy :/ ja teraz też mam brzuch jak w 6 miesiącu sama się dziwię że waga stoi byłam pewna że z 5 kg do przodu i tak się czuję, każdy mówi ooo jaki masz już brzuch :/ trzecia ciąża może to....aaa widziałam wczoraj jak dzidzi ziewa :D i niech mi ktoś powie że to nie dziecko...
Daktyl gratki [emoji8]
Wnioskuję bo mam bebzon [emoji22] jak mówię że mam 4 miesiąc to nikt mi nie wierzy

16udskjopmtfyunf.png
Popieram na to co nie ma się wpływu nie powinno się ingerować

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja dzis z roztargnienia wzięłam 3 Letroxy. Najpierw jeden wg dawki a potem po śniadaniu z roztargnienia zamiast witam wzięłam kolejne 2 tabsy. Przestraszyłam się, moja teściowa lekarz kazała obserwować i nie brać jutrzejszej dawki. Ponoć mogę byc bardzo śpiąca. A dzis spałam w nocy 3 h wiec pewnie zauważę różnicę [emoji23]
A co do wielki h brzuchów. Mój mąż powiedział mi przy śniadaniu, że nasza wspólna znajoma z pracy tez jest w ciąży, ale chyba niedługo rodzi bo ma juz duży brzuch.
Zapytałam ją a ona ze dopiero 13tc. [emoji23][emoji38][emoji38]ach Ci mężczyźni.

oar8pg4njiayxtbm.png

Dziewczyny jeden dzień mnie nie było ale nie dam rady nadrobić wszystkiego, czytałam o tym problemie ze zwolnieniami lekarskimi i uważam zreszta jak większość ze u ciebie jak najbardziej są podstawy nie wyobrażam sobie latać po drabinie o 10 h pracy nie wspomnę bo to nie zgodne z prawem, ja bym tak jak dziewczyny sugerują po prostu podkolorowana sytuacje o zawrotach głowy.
U mnie wczoraj była wigilia firmowa było bardzo miło, w pracy się śmiali ze mogą mnie bezkarnie nazywać grubasem :)
Od wczoraj mamy tez dziewczyny u siebie siedzieliśmy wczoraj z mężem do 10 nad matematyka klasa 6 :) zadania proste ale to tłumaczenie :) mąż nie umie przeboleć ze musi tak wcześnie wstawać żeby zawozić dzieci do szkoły :) w poniedziałek wizyta bardzo się cieszę ale zarazem niepokoje . Jutro muszę iść zbadać mocz

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez wizytuje w poniedzialek:)

Ale ja jak chodziłam w ciąży z Matim to jakoś dwa tyg przed porodem do bloku naprzeciwko wprowadziła się dziewczyna i gdzieś ja mijalam i tak mimochodem pomyślałam "o jaki ma brzuch pewnie urodzi przede mna" no i ja urodziłam 30 marca a Ona pod koniec sierpnia :O

To jak moja koleżanka w 20tyg ciąży a ludzie się pytali czy już jest po terminie a jeden jej sąsiad się zapytał czy jest już rozwarcie[emoji23]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ale ja jak chodziłam w ciąży z Matim to jakoś dwa tyg przed porodem do bloku naprzeciwko wprowadziła się dziewczyna i gdzieś ja mijalam i tak mimochodem pomyślałam "o jaki ma brzuch pewnie urodzi przede mna" no i ja urodziłam 30 marca a Ona pod koniec sierpnia :O
Masakra! No ale w tym wypadku to często niczyja wina współczuc tylko dźwigania :/

reklama
Do góry