reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hmmm a ja jutro idę na uroczystą kolację i po pierwsze zastanawiam się co będę jadła bo dowiedziałam się że będą głównie ryby, a po drugie nie wiem co ubrać [emoji22] wszystkie sukienki mam albo obcisłe albo sportowe [emoji20] myślałam jeszcze o koszuli Ale nie kupiłam jeszcze spodni ciazowych a w leginsach nie pójdę [emoji24]

16udskjopmtfyunf.png

Ja jutro idę na wigilie firmowa (jednak się zdecydowałam) i tez mam problem co ubrać mam dwie sukienki ciążowe w jednej jestem dzisiaj wiec jutro zostaje klasyczna czarna. Dlaczego nie chcesz iść w obcisłej jak brzuszek wystaje to bardzo ładnie to wyglada :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry.

Ja tam mam mdłości non stop i wymioty też często. Marzę o lipcu, serio!

Co do cytomegalii to robiłam sama, w klasie IgM wyszła mi ujemna, także dobrze :)

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja jutro idę na wigilie firmowa (jednak się zdecydowałam) i tez mam problem co ubrać mam dwie sukienki ciążowe w jednej jestem dzisiaj wiec jutro zostaje klasyczna czarna. Dlaczego nie chcesz iść w obcisłej jak brzuszek wystaje to bardzo ładnie to wyglada :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie to że nie chce- Nie mogę [emoji24] kupiłam je jakieś 10 kg temu[emoji38] a one się mało rozciągają buuu

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Do góry