reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Beata trzymam kciuki za badania. Dobrze ze jest to pozytywne nastawienie.

Daktyl ja też jestem wieśniara w takim razie bo u mnie w domu mięsa w sklepie się nie kupuje. Mamy zaprzyjaźnionych paru rolników i zawsze od nich bierzemy mięsko.

Bellax ciesze się ze poszlo spotkanie w miarę dobrze.

reklama
Wroniasta - może będzie jeszcze chłopak nic nie wiadomo:) U nas w 12tc miał być chłopak a w 20 dziewczynka. To drugi najlepszy specjalista w moim mieście z dobrym sprzętem i kawlifikacjami a jednak się pomylił, tłumaczył , że obie płcie są identyczne tylko po tym kącie można sugerować płeć. On nie dawał nam wtedy 100% tylko 70%.
A mojego ginekologa nie zapytałam zupełnie o płeć , bo zapomniałam . Teraz trochę żałuje , ale to nic . Co będzie to będzie :)

f2w3skjoapwrgv7j.png

To ja mam takie zdjęcia poglądowe.
Na pierwszym zdjęciu jest mój syn w 16tc. Tu widać juz całkiem rozwinięte wszystko.
9c3eb13a0414dff930dc36d6281e8bca.jpg

W 12 tc w obecnej ciąży mieliśmy cos takiego jak dołączyła Anula- stąd diagnoza chłopak. A w 13 tc mamy cos takiego
a07219e6fbf8f8d3966c72f60791c0b0.jpg

To kółeczko między nóżkami ma świadczyć, że może jednak dziewczyna:)

Czekamy dalej, choć ja jestem przekonana, że bedzie Zośka. Od początku miałam takie przeczucia. Zobaczymy. Kolejne usg 27.12.

oar8pg4ngmro558y.png

Anula1988- to teraz mi powiedz co Ty widzisz u mojego dzidziusia ( jeśli da się cos zobaczyć) , bo dla mnie to czarna magia.
1481033811-1d1mld.jpeg

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja już po było zaskakująco dobrze ;) Wychowczyni super, Dyrekcja troszkę gorzej ale ogólnie nie ma problemu zrobimy tak żeby się dało:) Nie spodobało mi się tylko to że pani dyrektor powiedziała że ona sobie nie wyobraża żebym to ja się zajmowała dzieckiem, bo tyle nauki... ja sobie nie wyobrażam żeby robiła to moja mama... Ona raczej też nie. Ja, mój partner i opiekunka, a rodzice tylko w potrzebie.

w57vyx8dubspq12k.png
Cieszę się że rozmowa udana!
Dzisiaj przyjdzie mój detektor. Chciałabym trochę wykorzystać twoje doświadczenie:) Nie masz problemu z odróżnieniem tętna swojego i dzidziolka?

reklama
Cieszę się że rozmowa udana!
Dzisiaj przyjdzie mój detektor. Chciałabym trochę wykorzystać twoje doświadczenie:) Nie masz problemu z odróżnieniem tętna swojego i dzidziolka?
Posłuchaj najpierw swojego serca a potem szukaj tętna dziecka, będzie podobne tylko dużo szybsze. Jeśli będziesz słyszała takie powolne to jest twoje.

f2w3skjoapwrgv7j.png

Do góry