U
reklama
Emkaa
Fanka BB :)
Wroniasta - może będzie jeszcze chłopak nic nie wiadomo U nas w 12tc miał być chłopak a w 20 dziewczynka. To drugi najlepszy specjalista w moim mieście z dobrym sprzętem i kawlifikacjami a jednak się pomylił, tłumaczył , że obie płcie są identyczne tylko po tym kącie można sugerować płeć. On nie dawał nam wtedy 100% tylko 70%.
A mojego ginekologa nie zapytałam zupełnie o płeć , bo zapomniałam . Teraz trochę żałuje , ale to nic . Co będzie to będzie
A mojego ginekologa nie zapytałam zupełnie o płeć , bo zapomniałam . Teraz trochę żałuje , ale to nic . Co będzie to będzie
Daktyl2016
Justyna witam w klubie wieśniaków ;-)
Monya81
To ja mam takie zdjęcia poglądowe.
Na pierwszym zdjęciu jest mój syn w 16tc. Tu widać juz całkiem rozwinięte wszystko.
W 12 tc w obecnej ciąży mieliśmy cos takiego jak dołączyła Anula- stąd diagnoza chłopak. A w 13 tc mamy cos takiego
To kółeczko między nóżkami ma świadczyć, że może jednak dziewczyna
Czekamy dalej, choć ja jestem przekonana, że bedzie Zośka. Od początku miałam takie przeczucia. Zobaczymy. Kolejne usg 27.12.
Na pierwszym zdjęciu jest mój syn w 16tc. Tu widać juz całkiem rozwinięte wszystko.
W 12 tc w obecnej ciąży mieliśmy cos takiego jak dołączyła Anula- stąd diagnoza chłopak. A w 13 tc mamy cos takiego
To kółeczko między nóżkami ma świadczyć, że może jednak dziewczyna
Czekamy dalej, choć ja jestem przekonana, że bedzie Zośka. Od początku miałam takie przeczucia. Zobaczymy. Kolejne usg 27.12.
Monya81
Anula1988- to teraz mi powiedz co Ty widzisz u mojego dzidziusia ( jeśli da się cos zobaczyć) , bo dla mnie to czarna magia.
Widać ładną nóżkę
Emkaa
Ha ha[emoji23] to i ja na 3/4d widziałam. Ten zaczarno białe USG to czarna magia. On mi pokazywał to nóżka, to rączką , to paluszki , to żołądek - a ja tylko kiwałam głową, bo mi było głupio ,że nic nie widzę [emoji38]Widać ładną nóżkę
Cieszę się że rozmowa udana!Ja już po było zaskakująco dobrze Wychowczyni super, Dyrekcja troszkę gorzej ale ogólnie nie ma problemu zrobimy tak żeby się dało Nie spodobało mi się tylko to że pani dyrektor powiedziała że ona sobie nie wyobraża żebym to ja się zajmowała dzieckiem, bo tyle nauki... ja sobie nie wyobrażam żeby robiła to moja mama... Ona raczej też nie. Ja, mój partner i opiekunka, a rodzice tylko w potrzebie.
Dzisiaj przyjdzie mój detektor. Chciałabym trochę wykorzystać twoje doświadczenie Nie masz problemu z odróżnieniem tętna swojego i dzidziolka?
Anula1988
Anula1988- to teraz mi powiedz co Ty widzisz u mojego dzidziusia ( jeśli da się cos zobaczyć) , bo dla mnie to czarna magia.
Kochana dziudzius zaslonil nozka, to co trzeba
reklama
Emkaa
Posłuchaj najpierw swojego serca a potem szukaj tętna dziecka, będzie podobne tylko dużo szybsze. Jeśli będziesz słyszała takie powolne to jest twoje.Cieszę się że rozmowa udana!
Dzisiaj przyjdzie mój detektor. Chciałabym trochę wykorzystać twoje doświadczenie Nie masz problemu z odróżnieniem tętna swojego i dzidziolka?