Rybcia2309
Fanka BB :)
"powiedzcie mi dziewczyny , co jest lepsze CC czy poród naturalny? czytalam wszysto o plusach i minusach jednego i drugiego... boje sie porodu nat ze wzgl. na to nacinanie krocza, problemy z sexem pózniej, problemy z macicą, ogólny ból i długość trwania takiego porodu, a CC bo przeszłam już jedną operację i na myśl ze mieliby mnie rozcinać robi mi się słabo.... jak to było u was? jak szybko dochodziłyście do siebie po CC i czy nie miałyscie powikłań? a po porodzie naturalnym jak było z sexem?? kumpela odrazu powiedziala ze bedzie gina prosić o CC... ja sama nie wiem co robić attachFull786265"
Ja rodzilam dwa razy naturalnie i powiem Ci że dwa kompletnie rożne porody, pierwszy tragedia, ale nikt się mną nie zajął, do tej pory zstanawiam się jak to przeżyłam, drugi poród mimo, że synek duży był cudownym doznaniem...nawet nie umiem tego określić i czasami jak myślę, to już bym chciała czerwiec, a jak patrzyłam na te wyjące z bólu kobiety po cc to się zstanawiałam za jakie grzechy, one za to zapłaciły, bo były takie????I wiem, że sporo płaci za cesarkę, rozumiem strach przed bólem, ale lepiej podejść do tego tak, że i tak dziecko musi wyjść i tak, teraz są inne czasy bardzo dbają o kobiety i chyba jest znieczulenie od 2017 na zawołanie
"Myślę że najlepiej odpowiedzą Ci na pytanie dziewczyny które rodziły i tak i tak
bo inaczej nie będzie obiektywnie. Ja dwie moje dziewczyny urodziłam SN i nie wyobrażam sobie CC
"
ja też :/
Ja rodzilam dwa razy naturalnie i powiem Ci że dwa kompletnie rożne porody, pierwszy tragedia, ale nikt się mną nie zajął, do tej pory zstanawiam się jak to przeżyłam, drugi poród mimo, że synek duży był cudownym doznaniem...nawet nie umiem tego określić i czasami jak myślę, to już bym chciała czerwiec, a jak patrzyłam na te wyjące z bólu kobiety po cc to się zstanawiałam za jakie grzechy, one za to zapłaciły, bo były takie????I wiem, że sporo płaci za cesarkę, rozumiem strach przed bólem, ale lepiej podejść do tego tak, że i tak dziecko musi wyjść i tak, teraz są inne czasy bardzo dbają o kobiety i chyba jest znieczulenie od 2017 na zawołanie
"Myślę że najlepiej odpowiedzą Ci na pytanie dziewczyny które rodziły i tak i tak
ja też :/